Magyarországon ismét megkapta a Superbrands elismerést a MEWA

Szupermárka lett a MEWA

A MEWA magyarországi vállalata 2019 nyarán ismét elnyerte a Business Superbrands védjegyet. Az erről szóló oklevelet Serényi János, a szakmai zsűri alapító tagja nyújtotta át a vállalat budakeszi székhelyén Horváth Lászlónak, a MEWA magyarországi ügyvezetőjének és Kanizsai Bélának, a cég értékesítési vezetőjének.

„Azért örülünk ennek a díjnak, mert elismeri dolgozóink teljesítményét és elkötelezettségét, akik egy világmárka termékeinek és szolgáltatási rendszerének magyarországi sikerei mögött állnak. Ezért elsősorban munkatársaimnak szeretnék köszönetet mondani” – hangsúlyozta Horváth László az oklevél átadásakor.

„Ez a védjegy hallatlanul sokat segít nekünk a MEWA szolgáltatásainak értékesítése és kommunikációja során, hiszen azt fejezi ki, hogy egy független és magasrangú szakmai zsűri megerősíti ezek magas minőségi színvonalát” – fűzte hozzá Kanizsai Béla.

A Superbrands védjegyre nem lehet pályázni. A szervezet évente a Bisnode adatbázisában található üzleti mutatószámok, továbbá jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembe vételével először egy mintegy 4.000 márkát tartalmazó listát hoz létre. Ebből pénzügyi és szakmai szempontok alapján keletkezik az a szűkített lista, amelyet a Business Superbrands 45 tagú bizottsága értékel. Az ő döntésük alapján született meg a Business Superbrands 2019. évi díjazottjainak listája.

Az elismerés kiválósági védjegy a magyar MEWA számára, amelynek márkaneve a legmagasabb színvonalú teljes körű szolgáltatást jelzi az ipari törlőkendők, az olajfelfogó és belépőszőnyegek, valamint az ecsetes mosóasztalok területén. A Superbrands elismerés reflektorfénybe állítja a márkákat, példaként és inspirációként szolgál az ágazat márkáinak fejlesztésére.

A MEWA a megosztás alapú gazdaság („sharing economy”) gondolatának élharcosa. Ennek az elvnek lényege az erőforrásokkal történő takarékoskodás, a birtoklás helyett a használat előtérbe helyezése. „Szilárdan hiszünk a megosztás alapú gazdálkodás gondolatában, és biztos vagyok benne, hogy a szakmai zsűri ítéletében a természeti erőforrások megóvására vonatkozó erőfeszítéseink is tükröződnek” – mondta Horváth László.