A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

Putztuchsystem - MEWATEX

A MEWA szolgáltatásaival az üzemek munkaidőt bérelhetnek

Üzemi textíliák bérlésével óvjuk a természeti erőforrásokat

A MEWA szolgáltatásaival az üzemek értékes munkaidőt bérelhetnek

A magyar vállalkozásoknál manapság nagy hiány van szakképzett munkaerőből. Ezért fontos, hogy a jól képzett dolgozók munkaidejük nagy részét a szakmai képzettségüknek megfelelő szintű feladatok elvégzésére fordítsák. Noha a gépek tisztogatása vagy a felmosás fontos tevékenységek, ezeket a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban kell elvégezni, hogy takarékoskodjunk a drága munkaidővel.

A piacvezető német MEWA teljeskörű szolgáltatása komplex megoldást nyújt erre a problémára. Ha az üzemek és műhelyek a vállalat – bértextília-szolgáltatás keretében elérhető – ipari törlőkendőit használják, nem megy kárba a dolgozók értékes munkaideje. Teljesen mindegy, hogy olajat kell-e feltörölni, egy gépalkatrészt megtisztítani vagy valamilyen felületet polírozni: a MEWA ipari törlőkendői és olajfelfogó szőnyegei közvetlenül a „bevetés” helyén találhatók, és használat után a kollégáknak már nem kell velük foglalkozniuk, ugyanis tárolásukról, cseréjükről és tisztításukról a MEWA – többszöri felhasználásra alapozott – szolgáltatási rendszere gondoskodik. Nyugodtan állíthatjuk, hogy a MEWA ügyfelei nem csak üzemi textíliákat, hanem minőségi munkaidőt is bérelnek a szolgáltatással.

A MEWA kínálatában különböző minőségű törlőkendők találhatók, a robosztus, mindenre használható MEWATEX®-től, a különleges nedvszívóképességű, nem bolyhozódó, érzékeny felületek tisztítására alkalmas MEWATEX® Ultra típusig, illetve a textíliából készült olajfelfogó MEWA MULTITEX® szőnyegig, amelyet javítási vagy karbantartási munkák során lehet alkalmazni olyan szűk vagy nehezen hozzáférhető helyeken is, ahová a merev olajteknők nem férnek be.

Ez a trió gondoskodik arról, hogy az üzem és környezetünk is tiszta maradjon. Ugyanis a szolgáltatás alapja a többszöri felhasználhatóság: mind a törlőkendők, mind a szőnyegek esetében. A rendszer lényege, hogy a szennyes textíliákat a MEWA a megállapodásban rögzített ütemezésben elszállítja az ügyféltől. A kendőket és szőnyegeket a jogszabályokban meghatározott környezetvédelmi és hulladékkezelési előírásoknak megfelelően kimossák, majd a tiszta kendőket újra kiszállítják.

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest