A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

www_buehnenbild.jpg

MEWA Márkabolt

Megvásárolható munkavédelmi termékek

Megvásárolható munkavédelmi termékeink – MEWA Márkabolt

Megfelelő munka- és védőruházatba öltöztetjük munkatársait, tisztítókendőkkel, olajfelfogókkal és lábtörlőkkel gondoskodunk üzeme tisztaságáról, biztosítjuk mosdói higiéniáját és kiváló minőségű, márkás munkavédelmi termékeket kínálunk.

Ez a munkavédelmi termék nem bérelhető nálunk, de a MEWA szolgáltatásainak kiegészítéseképpen közvetlenül tőlünk megvásárolhatja. Ez egy olyan szolgáltatás, amelyből minden ügyfelünk automatikusan profitálhat. Ennek nagy előnye az Ön számára: Így Ön a MEWA-nál mindent beszerezhet egy kézből, amire a mindennapi munkájához szükség van; mindezt a legkiválóbb minőségben, kedvező feltételekkel.

MEWA Márkabolt-nál kiváló minőségű, márkás termékeket vásárolhat közvetlenül tőlünk a következő kategóriákban: munka- és szabadidő-ruházat, munkavédelmi cipő, munkáskesztyű, üzemi felszerelés, légzés-, szem-, hallás- és fejvédők, valamint bőrvédő és higiéniai termékek.

Megrendelését telefonon, e-mailben, faxon vagy online is leadhatja. Kérdés esetén kijelölt tanácsadója áll rendelkezésére, aki valamennyi termékünket jól ismeri, és szívesen segít Önnek választani. A MEWA Márkabolt is a MEWA jól ismert szolgáltatási színvonalát nyújtja.

Rendeljen most rögtön átfogó katalógusunkból, vagy nézelődjön online a webáruházunkban.

Megvásárolható termékeink kategóriái

Arbeitsschutzartikel

MUNKA- ÉS SZABADIDŐCIPŐK

Arbeitsschutzartikel - keine

KESZTYŰK

Arbeitskleidung

LÉGZÉS-, SZEM-, HALLÁS- ÉS FEJVÉDELEM

465846663.jpg

BŐRVÉDELEM ÉS HIGIÉNIA

Arbeitsschutzartikel

MUNKA- ÉS SZABADIDŐS RUHÁZAT

Wischmops

ÜZEMI FELSZERELÉS