Teljes körű szolgáltatás, testreszabottan – ez a szolgáltatási rendszerünk

Néha azt kívánja, hogy bárcsak több ideje lenne? Akkor béreljen üzemi textíliákat egyszerűen és kényelmesen a MEWA-tól, amely vállalat világpiaci vezető szerepet tölt be a szövetből készített, többször használatos tisztítókendők területén. Bízza magát vállalatunk professzionális textilmenedzsmentjére. Szolgáltatásaink keretében a teljes folyamat minden egyes elemét átvállaljuk – így Ön időt és pénzt takaríthat meg.

Különböző szövetminőségű tisztítókendőket, olajfelfogó szőnyegeket és alkatrésztisztítókat adunk bérbe. Minden üzemi textíliát elszállítunk, kimosunk, visszaszállítunk és cserélünk az Önnel egyeztetett ütemben. Az alkatrésztisztítókat rendszeresen karbantartjuk és ellenőrizzük. És Ön? Ön nyugodtan hátra dőlhet, mert mi gondoskodunk a folyamatlánc problémamentes lebonyolításáról..

1908 óta vagyunk a piacon, és ezáltal a mai napig olyan színvonalat biztosítunk, amit senkinek nem sikerült elérni. Rendkívül pontos és különösen precíz – hiszen „Made in Germany“. Nem véletlenül lettünk az évszázad legjobb német márkáinak egyike. És a többször használatos tisztítókendők piacán világelsők vagyunk.

A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk elismeréseként már több díjat is kaptunk. Amint Ön is látja, nyugodt lelkiismerettel bízhatja ránk a textilmenedzsmentet. Hogyan is működik pontosan a szolgáltatási rendszerünk? Tekintse meg saját maga.