KrL_liefern_1200x1200.png
Kiszállítás
MTS_Oelauffangmatte_1200x1200.png
Használat és tárolás
KrL_holen_1200x1200.png
Összegyűjtés és elszállítás
KrL_hygienisches-waschen_1200x1200.png
Mosás és szárítás
KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
Ellenőrzés és csere

Kiszállítás

A szervizes járművezetőink a saját fejlesztésű MEWA konténerekben szállítják ki rendszeresen a tiszta felfogó szőnyegeket.

Használat és tárolás

Az olajfelfogó szőnyegek számos módon használhatók – például motor- és hajtóműolajok, oldószerek, hűtő-kenőanyagok vagy lúgok esetén.

Összegyűjtés és elszállítás

A szennyezett szőnyegeket a MEWA rendszerkonténerekben gyűjtik. Ezeket pontosan, megbízhatóan és biztonságosan szállítjuk el.

Mosás és szárítás

A szolgáltatási rendszerben a MEWA MULTITEX® szőnyegeket professzionális és környezetbarát módon mossuk.

Ellenőrzés és csere

A sérült olajfelfogó szőnyegeket automatikusan ártalmatlanítjuk és újakra cseréljük.

Környezetkímélő és gazdaságos – ilyen az olajfelfogó szőnyegeink rendszere

  • A pontosság az erényünk

    A szervizes járművezetőinkben megbízhat: mindig pontosak és lelkiismeretesek.

  • Nincs veszélyes hulladék

    A MEWA MULTITEX® sokszor kimosható és újrafelhasználható.

  • Biztonságos tárolás

    A szennyezett olajfelfogó szőnyegeket speciálisan kifejlesztett MEWA biztonsági konténerekben gyűjtjük.

Használjon megelőző jelleggel MEWA MULTITEX® terméket mindenhol, ahol újra és újra szivárgásra vagy szennyeződésre lehet számítani. Az alátétként használható környezetvédő szőnyegünkkel megvédheti a gépeket, a munkaterületet és a padlót is a szennyeződésektől és a veszélyes anyagnak minősülő folyadékoktól.

A maximális szívóképesség biztosítása érdekében a szőnyegeket rendszeresen kell tisztítani és ápolni. Ezért éri meg bérelni az olajfelfogó szőnyegeinket – teljes körű szolgáltatást nyújtunk. A kipróbált szolgáltatási rendszerünk keretein belül gondoskodunk arról, hogy a szennyezett MEWA MULTITEX® szőnyegeket időben elszállítsuk, professzionális és környezetbarát módon mossuk, majd ismét tiszta állapotban szállítsuk le Önnek – mindezt kalkulálható fix és átlátható költségek mellett.

Egyébként: Aki a szennyeződés eltávolítását a profikra bízza, nemcsak munkát spórol meg, hanem hozzájárul a környezet védeleméhez is. A MEWA-nál az erőforrások kímélése és a környezetvédelem már több mint harminc éve élvez elsőbbséget. A kiváló minőségű olajfelfogó szőnyegeink sokszor moshatók és újból használhatók.