KrL_liefern_1200x1200.png
Kiszállítás
MTS_Nutzen-lagern_1200x1200.png
Használat és tárolás
KrL_holen_1200x1200.png
Összegyűjtés és elszállítás
KrL_hygienisches-waschen_1200x1200.png
Mosás és szárítás
KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
Ellenőrzés és csere

Kiszállítás

A szervizes járművezetőnk a megállapodott szállítási ütemben látja el Önt tiszta tisztítókendőkkel.

Használat és tárolás

Használat után a tisztítókendőket a szabály szerint a MEWA biztonsági konténerekben kell tárolni. Biztonságos tárolást és szállítást garantálnak.

Összegyűjtés és elszállítás

A szervizes járművezetőink a fixen egyeztetett időpontokban frissre cserélik a szennyes tisztítókendőket.

Mosás és szárítás

Tisztítókendőink a használattól függően akár 50 alkalommal is kimoshatók és újra használhatók. És ez rendkívüli módon védi az erőforrásokat és a környezetet.

Ellenőrzés és csere

A bérleti konstrukcióban a sérült tisztítókendőket automatikusan kiválogatjuk és cseréljük: így Önnek mindig friss tisztítókendők állnak rendelkezésre.

Ez a legjobb az Ön gépeinek és berendezéseinek – a mi tisztítókendő-rendszerünk

 • Költségkímélő

  A tisztítókendő-bérléssel megtakaríthatja a hagyományos egyszer használatos anyagok vásárlását, valamint költsége fixen kalkulálható lesz.

 • Praktikus

  Csökken szervezési és adminisztrációs feladatai, valamint raktározási és logisztikai problémái.

 • A hulladékmennyiség minimalizálásának kényelmes módja

  Tisztítókendőink akár 50-szer is kimoshatók és újra felhasználhatók.

 • A világ legjobb tisztítókendője

  Annyira erős és annyira jó, hogy a MEWA 2015-ben második alkalommal is megkapta a többször használatos tisztítókendők vezető világpiaci szolgáltatója címet!

Az intelligens MEWA tisztítókendő-rendszer minden szempontból nyereség az Ön vállalata számára: Mert mindazt nyújtja, amit csak elvárhat egy piacvezetőtől ezen a területen: Ön megtakarítja az egyszerhasználatos anyag költségét és nem merül fel beszerzési, raktározási és logisztikai ráfordítása. Mert mi hozzuk, visszük, mossuk és cseréljük a tisztítókendőket az Ön számára – az Önnel egyeztetett ütemben. Pontos és megbízható.Minden MEWA tisztítókendőben megtalálható az intelligens és alaposan átgondolt rendszer, amely Önt tehermentesíti. Az igényektől és a felhasználási céltól függően praktikus bérleti díjakkal és megfelelő mennyiségű és szövetminőségű olyan kendőkkel állunk az Ön rendelkezésére, amilyenre az Ön vállalatának a gépek és a berendezések szakszerű tisztításához szüksége van – a durvától egészen a finomig.

Putztücher

Először tesztelje, majd bérelje - MEWA tisztítókendő szervizteszt

Nem csupán a törlőkendőnk, a szolgáltatásunk is a legjobb a világon. Nem hisz nekünk? Akkor próbálja ki törlőkendő-szolgáltatásunkat egy teszt keretében. Felkínáljuk Önnek a lehetőséget, hogy akár 2 hónapig tesztelje szolgáltatásunkat.