A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

 |

Tanúsított MEWA minőség

Mert ügyfeleink számára a legjobbak akarunk lenni

Az ellenőrzés biztonságot ad – MEWA minőségirányítás

  • Tiszta megoldások a környezet számára

    Büszkék vagyunk arra, hogy a textilmenedzsmentünk évek óta megszakítás nélkül megfelel az ISO 14001 szerinti tanúsításnak.

  • Vezető innovátor

    Már 1992-től kezdve rendelkezünk ISO 9001 szerinti tanúsítvánnyal.

  • Kedvező megoldások az Ön vállalata számára

    A többször használatos rendszer előnyei közvetlenül mutatkoznak meg az Ön környezeti teljesítményében.

Azáltal, hogy Ön ránk bízza az üzemi textíliák ápolását, Ön belénk helyezi a bizalmát. Azt a bizalmat, hogy gondosan tisztítsuk meg, ápoljuk, valamint pontosan kiszállítsuk és elszállítsuk az Ön tisztítókendőit és olajfelfogó szőnyegeit. 

Ez a bizalom képezi a hosszú távon sikeres ügyfélkapcsolat alapját. Mi csak akkor vagyunk sikeresek, ha Ön is az. Ez a mondat kiválóan tükrözi filozófiánkat és számunkra nem csupán elméleti síkon érvényes. Ezért mindig is a kiváló minőségre törekedtünk. A minőségirányításunk nem hiába példaértékű az iparág számára, és megkapta az ISO 9001 szerinti tanúsítványt.

A többször használatos rendszert alkalmazó vállalatként természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. Büszkék vagyunk arra, hogy már 1997-ben, iparágunk első vállalataként megkaptuk a nemzetközileg érvényes ISO 14001 szerinti környezeti tanúsítványt, és azóta folyamatosan megfeleltünk az újbóli tanúsításokon. Ezzel a nemzetközi környezetvédelmi vezetési szabvánnyal kötelezettséget vállaltunk arra vonatkozóan, hogy nem csupán a törvényi előírásokat tartjuk be, hanem a környezetvédelmi céljainkat is számszerűsíthető módon adjuk meg és hajtjuk végre. Ez a mosási folyamatainkra is, valamint termékeinkre és szolgáltatásainkra is érvényes.

Tanúsítvány 9001 & Tanúsítvány 14001 + Cor 1

Mit der Kombination von Qualitäts-, Umwelt- und Energiemanagementsystemen schafft MEWA damit optimale Synergien und setzt auf ein modernes Integriertes Managementsystem, um auch neue Anforderungen effizient umsetzen zu können.

Verantwortung übernehmen wir auch, wenn es beim Thema Qualität um Schutz geht. Denn Schutzwirkung in Bezug auf Arbeitsschutz darf man nicht dem Zufall überlassen. Zertifizierungen sind deswegen ein wichtiges Kriterium, wenn es darum geht, sich auf die Persönliche Schutzausrüstung zu verlassen. Unsere Schutzkleidung ist nach gültigen Normen und Standards geprüft. Unsere Hygienekleidung ist nach RABC zertifiziert und fügt sich damit nahtlos in jedes HACCP-Konzept ein.

Zertifikat 9001 & Zertifikat 14001 + Cor 1

Zertifikat 50001

 
mieten-statt-kaufen_siegel_grau_171116.jpg