cert_iso9001_14001.png

Tanúsított MEWA minőség

Mert ügyfeleink számára a legjobbak akarunk lenni

Az ellenőrzés biztonságot ad – MEWA minőségirányítás

  • Tiszta megoldások a környezet számára

    Büszkék vagyunk arra, hogy a textilmenedzsmentünk évek óta megszakítás nélkül megfelel az ISO 14001 szerinti tanúsításnak.

  • Vezető innovátor

    Már 1992-től kezdve rendelkezünk ISO 9001 szerinti tanúsítvánnyal.

  • Kedvező megoldások az Ön vállalata számára

    A többször használatos rendszer előnyei közvetlenül mutatkoznak meg az Ön környezeti teljesítményében.

Azáltal, hogy Ön ránk bízza az üzemi textíliák ápolását, Ön belénk helyezi a bizalmát. Azt a bizalmat, hogy gondosan tisztítsuk meg, ápoljuk, valamint pontosan kiszállítsuk és elszállítsuk az Ön tisztítókendőit és olajfelfogó szőnyegeit. 

Ez a bizalom képezi a hosszú távon sikeres ügyfélkapcsolat alapját. Mi csak akkor vagyunk sikeresek, ha Ön is az. Ez a mondat kiválóan tükrözi filozófiánkat és számunkra nem csupán elméleti síkon érvényes. Ezért mindig is a kiváló minőségre törekedtünk. A minőségirányításunk nem hiába példaértékű az iparág számára, és megkapta az ISO 9001 szerinti tanúsítványt.

A többször használatos rendszert alkalmazó vállalatként természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. Büszkék vagyunk arra, hogy már 1997-ben, iparágunk első vállalataként megkaptuk a nemzetközileg érvényes ISO 14001 szerinti környezeti tanúsítványt, és azóta folyamatosan megfeleltünk az újbóli tanúsításokon. Ezzel a nemzetközi környezetvédelmi vezetési szabvánnyal kötelezettséget vállaltunk arra vonatkozóan, hogy nem csupán a törvényi előírásokat tartjuk be, hanem a környezetvédelmi céljainkat is számszerűsíthető módon adjuk meg és hajtjuk végre. Ez a mosási folyamatainkra is, valamint termékeinkre és szolgáltatásainkra is érvényes.

Tanúsítvány ISO 9001

Tanúsítvány ISO 14001