A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

Kundenreportage_Druckerei_Agensketterl_5.jpg

MEWA ügyfélinterjú

A MEWATEX® tisztítókendő - az agensketterl nyomda fontos társa több mint 30 éve

Az agensketterl nyomda a MEWA tisztítókendőit választja, ha tisztaságra van szükség

 • 30 éves ügyfélkapcsolat

  "Folytattuk a MEWA-val a kiváló együttműködést."

 • Szolgáltatásorientált ügyfélszolgálat

  Zökkenőmentes együttműködés a MEWA ügyfélszolgálattal

 • Környezetvédelmi felelősség

  A tisztítókendőket környezetbarát módon mossák és újra felhasználhatók

 • Kiváló minőségű, nagy szívóképességű minőség

  „A munkatársaink nagyra értékelik a MEWATEX® tisztítókendőket, és 100 százalékban ezt részesítik előnyben a papírból készült alternatív tisztítókendőkkel szemben.“

A vállalattal kapcsolatos információk:

Az agensketterl nyomda rendelkezik Ausztria egyik legmodernebb nyomdahelyiségével a mauerbachi telephelyén. 85 szakértő munkatárs gondoskodik a reklámipar, ipar, kereskedelem és a kultúra neves ügyfeleiről. A saját könyvkötészetben számos végső nyomdai feldolgozást végezhetnek. A saját tulajdonú kiadó többek között meséskönyveket, szakácskönyveket és iskolai teszteket kínál. Számos kitüntetés, mint például a Golden Pixel Award 2010, a Hubertus 2008 környezetvédelmi díj és az Impactissimo a leghatásosabb plakátért 2006-ban, tanúskodik arról, hogy sikeresek a nyomdai termékek.

 

Környezetvédelem A-tól Z-ig

Az agensketterl számára kiemelten fontos a legjobb nyomdai minőség és a szolgáltatásorientált ügyfélszolgálat. De fontos téma számára a környezettel való felelősségtudatos bánásmód is. A PEFC és a FSC tanúsítvány mellett az üzem megkapta az UZ24 Osztrák Ökocímkét (Österreichisches Umweltzeichen) is, ami arról tanúskodik, hogy a Európa fenntarthatóan kezelt erdőiből származó papírt használnak. Így nem is csoda, hogy a jól működő nyomda nagyra értékeli a MEWA tisztítókendőit, amelyeket környezetbarát módon mosnak és újra felhasználnak.

A MEWA tisztítókendő régi ügyfele

Az agensketterl összesen már több mint 30 éve a speciálisan a nyomdák igényeire szabott MEWA tisztítókendőket használja a gépek karbantartásához. „Amikor az agensketterl 2005-ben átvette ezt a telephelyet, már a MEWA tisztítókendőit használta. Folytattuk a MEWA-val a kiváló együttműködést“, mondta Herbert Hajek, az agensketterl nyomda nyomtatási részlegének vezetője. „A munkatársaink nagyra értékelik a MEWATEX® tisztítókendőket, és 100 százalékban ezt részesítik előnyben a papírból készült alternatív tisztítókendőkkel szemben.“

Kiváló együttműködés a vevőszolgálattal

A MEWA a megállapodott ütemben szállítja el a kendőket mosásra, és szállítja ki a tiszta kendőket. A hat napos munkahéten jóval több mint 1.000 darabot használunk. „A kiváló minőség és szívóképesség mellett a MEWA rendszeresen meggyőz bennünket a vevőszolgálatával is. Egy nyomda esetében gyakran nagyon gyorsnak kell lenni. Mert bizony előfordulhat, hogy az elszállításra előkészítendő tisztítókendőket nem tudjuk előkészíteni a megállapodott időpontra. A MEWA ebben a tekintetben is nagyon kooperatív és a munkatársaink és a MEWA csapata közötti együttműködés zökkenőmentes“, fejtette ki örömét Hajek.