A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

Matias Moldes - foto 1.jpg

MEWA ügyféljelentés

A Matias Moldes vállalatnál a MEWA törlőkendőrendszer a minőségi koncepció része

Előnyök: precíz tisztítás, tehermentesítés és környezetvédelem

 • Első osztályú üzemi feltételek az első osztályú eredmények jegyében

  „Mindig is a kiváló minőségre helyeztük a hangsúlyt, a gépeknél és munkatársaink képzésénél egyaránt. A MEWA rendszer minőségéről azonnal sikerült meggyőződnöm.”

 • Könnyebbség + nagyobb kényelem + hatékonyabb teljesítmény

  „A törlőkendőknek köszönhetően mostanra minden sokkal kényelmesebbé vált. Jó a tapintásuk, segítségükkel a gépek és a szerszámok sokkal gyorsabban és alaposabban tisztíthatók.”

 • Motivált munkatársak

  „Számomra a törlőkendőrendszer könnyebbséget jelent. Rögtön fellelkesültem, amikor a MEWA bevezette nálunk ezt a rendszert. Így a munkatársaimmal együtt sokkal elégedettebbek vagyunk a munkánkkal.”

 • Környezetvédelem

  „Az újrafelhasználási rendszer révén kivehetem a részemet a környezetvédelemből. Ez nagyon fontos számomra.”

Matias Moldes – vállalati információk

A Matias Moldes vállalat öntőformákat gyárt az autóipar és az elektromos ipar számára, továbbá háztartási készülékek és orvosi berendezések gyártásához. A vállalat a gyártott termékek 70 százalékát exportálja, elsősorban Németországba, de Svájcba, Spanyolországba és Franciaországba is jut belőlük. A Matias Moldes évente átlagosan körülbelül 40 új öntőformát fejleszt ki. „Ez jelentős mennyiség” – fejti ki Lino Matias, majd hozzáteszi: – „minden öntőformánál a legnagyobb pontosságot tartjuk szem előtt.” Szeretne további tájékoztatást kapni a bérelt törlőkendőkről?

A Matias Moldes cég a legkiválóbb minőségű öntőformák mellett tört lándzsát. Az 1996-ban alapított családi vállalkozás gyorsan nevet szerzett magának mind nemzeti, mind nemzetközi szinten a Lisszabon északi részén található Marinha Grande település öntőformagyárában. A Matias Moldes kezdettől fogva a legkorszerűbb technológiába és a piaci rést kitöltő termékekbe fektette a bizalmát. A MEWA törlőkendőrendszer tökéletesen illeszkedett ebbe a koncepcióba. A kiváló minőségű törlőkendőkkel a technikusok teljesen tisztán tudják tartani a gépeket és a szerszámokat. A fémpor- és -forgács könnyedén letörölhető. A tisztaság a precíziós öntőformák gyártásának alapfeltétele.

A MEWA-szerviz lényegesen megkönnyítette számunka a munkát. Nem kell többé tisztítószerekkel bajlódnunk, és teljes mértékben a precíziós munkára tudunk összpontosítani. A kendővel elhódítottuk a főnyereményt: kiváló minősége önmagáért beszél!
Lino Matias, ügyvezetőségi tag

„Mindig is a kiváló minőségre helyeztük a hangsúlyt, a gépeknél és munkatársaink képzésénél egyaránt” – hangsúlyozta Lino Matias, a Matias Moldes ügyvezetőségi tagja. A vezető 2017 óta teljesen megbízik a MEWA törlőkendőrendszerben. „Amikor a MEWA munkatársa tavaly nyáron bemutatta a rendszert, azonnal meggyőzött” – emlékezett vissza Matias. A vállalkozó azonnal éves szerződést kötött, amely 2017. szeptember 1-jétől lépett hatályba. A MEWA cégnél uralkodó szokásoknak megfelelően az első hónap próbaidőnek minősült. Ez az időszak a kendők ideális mennyiségének meghatározására és a törlőkendőrendszernek az üzemvitelbe történő tökéletes integrálására szolgált.

A MEWA törlőkendőrendszer használata számos előnnyel kecsegtet

A Matias Moldes számára még úgy is kifizetődő a rendszer használata, hogy egy mindössze 18 munkatársat foglalkoztató kis üzemről van szó. A MEWA újrafelhasználási rendszere nemcsak megtakarítást jelent, hanem a mindennapi munkát is megkönnyíti, összegez Lino Matias. Az öntőformák kifejlesztése és gyártása nap mint nap teljes összpontosítást és elkötelezettséget igényel. A napi kihívások során a MEWA törlőkendők igazán nagy segítséget jelentenek. A Matias Moldes cég a különböző minőségeket vizsgálva és a MEWA munkatársának tanácsát megfogadva a MEWATEX ULTRA törlőkendő mellett döntött, és csak a legjobbakat mondhatja róla. A finom szövésű MEWATEX ULTRA ideális kendő az igényes alkalmazásokhoz.