160547186.jpg

MEWA ügyfélszolgálat

Egyedi szolgáltatás Európában 45 telephelyen

A MEWA Önhöz is közel van

  • Mindig a közelben

    Szívesen nyújtunk Önnek tanácsadást közvetlenül Önnél a helyszínen, telefonon keresztül vagy e-mailben – immár 14 országban.

  • Mindig megbízható

    Képzett munkatársaink szaktudással és tapasztalattal gondoskodnak arról, hogy mindig megtalálják az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.

  • Mindig elérhető

    Kérdések, információk, szerviznyomtatványok – a myMEWA ügyfélportálunk segítségével éjjel-nappal elérhetők a szolgáltatásaink.

A kiváló szolgáltatás az, ami miatt a MEWA ennyire egyedülálló és sikeres. És ebben ma már mintegy 190.000 vállalat bízik meg egész Európában. Összesen több mint 1,1 millió személyt látunk el MEWA munkaruházattal és több mint 1,2 milliárd MEWA törlőkendő van használatban folyamatosan. A kis és közepes méretű vállalatok mellett számos kiemelt ügyfelet is kiszolgálunk és a nagy teljesítményű berendezések segítségével optimális tisztítást biztosítunk az Ön textíliái számára.

Amikor tanácsot adunk Önnek, akkor az Ön nyelvét beszéljük. 14 európai országban 45 telephellyel rendelkezünk, így Önhöz is közel vagyunk. Nálunk nincs névtelen call center és nem kell folyamatosan változó kapcsolattartókra sem számítani. Számos más textilszolgáltatóval ellentétben saját helyi ügyfélszolgálati csapatot hoztunk létre, amely egyedileg az Ön regionális, valamint telephelytől függő igényeit elégíti ki. Ezen kívül speciális csapatokat állítottunk össze, amelyek a kiemelt ügyfeleink különleges igényeivel foglalkoznak. Hiszen a MEWA alapvető értékeihez tartozik, hogy minden ügyfelünkkel egyedi, partnerségen alapuló és hosszú távú kapcsolatot tartsunk fenn.

Az Ön ügyfélkapcsolati csapata folyamatosan átlátja az Ön aktuális szállítási helyzetét, így gyorsan és célirányosan reagál az Ön kéréseire és igényeire. Ezen kívül az Ön személyes szervizes járművezetője is minden szállításkor szívesen segít Önnek tanácsadással és útmutatással. A helyi közelség révén biztosítjuk a lehető legrövidebb útvonalakat és ezáltal maximális megbízhatóságot és biztonságos kiszolgálást garantálunk.