A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

Az árucikket hozzáadtuk a bevásárlólistához

A bevásárlólistához

Tiszta törlés, helyes tárolás, veszélymentes szállítás – MEWA tisztítókendők

  • A világ legjobb tisztítókendője

    2011 óta világvezetők vagyunk az újrahasználható tisztítókendők területén.

  • A durvától egészen a finomig

    A MEWA tisztítókendőket négy különböző szövetminőségben kínáljuk – a felhasználási célnak és az Ön igényeinek megfelelően.

  • A tökéletes biztonság

    A kendők szállításához és tárolásához a saját fejlesztésű biztonsági konténereket, a SaCon® konténereket használjuk.

A MEWA tisztítókendő rendszerrel Önnek mindig a megfelelő tisztítókendő van kéznél – és soha többé nem kell az utánpótlás beszerzésén és az ártalmatlanításon törnie a fejét. Az Önnel egyeztetett ütemben kiszállítjuk a tiszta kendőket, elszállítjuk a szennyezett kendőket és környezetbarát módon mossuk ki azokat a legújabb berendezésekben.

A MEWA rendszere a szennyezett kendők tárolásának és szállításának logisztikai kihívásait is a veszélyes anyagokra vonatkozó előírások betartásával vállalja. A MEWA SaCon® biztonsági konténereket speciálisan a MEWA tisztítókendők gyűjtésére, biztonságos tárolására és szállítására fejlesztettük ki. Ezek görgethetők és rakásolhatók, és a BAM (Német Szövetségi Anyagkutató és -ellenőrző Hivatal) is engedélyezte, mint veszélyes áru csomagolást. A konténer légmentesen záró fedele védelmet nyújt a tűzveszéllyel szemben.

Putztücher

Először tesztelje, majd bérelje - MEWA tisztítókendő szervizteszt

Nem csupán a törlőkendőnk, a szolgáltatásunk is a legjobb a világon. Nem hisz nekünk? Akkor próbálja ki törlőkendő-szolgáltatásunkat egy teszt keretében. Felkínáljuk Önnek a lehetőséget, hogy akár 2 hónapig tesztelje szolgáltatásunkat.