A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

ABE-Moulins-Trockner20.tif

MEWA RABC tisztítókendők

A higiéniailag kifogástalan tisztítókendők

A maximális biztonság – MEWA RABC tisztítókendők

  • Két különböző kivitelben

  • A maximális higiénia

  • A mikrobiológiai biztonságosság

A RABC tisztítókendőket akkor használják, ha a higiéniai tisztaságra van szükség. Ide tartozik egyrészt az élelmiszeripar és az élvezeti cikkek ipara, másrészt az olyan iparágak is, ahol érzékeny felületeket kell megtisztítani.

A MEWA tisztítókendőinkhez hasonlóan a RABC tisztítókendőkről is elmondható, hogy kiváló a szívóképességük, strapabíróak és formatartóak.

A különbség: Ezeket a többször használatos kendőket a RABC szerint ápoljuk.A speciális ápolási folyamat mikrobiológiai biztonságosságot garantál, és a szövet maximális higiéniájáról is gondoskodik. Így nem csupán a DIN EN 14065 szerinti valamennyi feltétel teljesül, hanem a RABC tisztítókendők valamennyi HACCP koncepcióba is kiválóan illeszkednek.

A RABC tisztítókendők két különböző kivitelben rendelhetők. A gyakorlatilag bolyhmentes és tükörfényes higiénikus végeredményt nyújtó RABC MEWA PROTEX® kiválóan alkalmas az élelmiszeripar érzékeny felületeinek ápolására és tisztítására. Szárazon és nedvesen is használható, és egyik nagy előnye az alacsony száradási idő.

A RABC MEWATEX ULTRA® segítségével nagyon egyszerűen tisztíthatja és polírozhatja az érzékeny felületeket és a kisebb tárgyakat. Ezeket ott használják, ahol igazán pormentes felületre van szükség. A kiváló minőségű pamut rendkívüli szívóerőt biztosít.

Mindkét RABC tisztítókendő kizárólag bérleti konstrukcióban rendelhető. Ennek keretében a teljes folyamatláncot átvállaljuk, az elszállítással, a mosással, az ápolással és a kiszállítással együtt. Az elkopott kendőket automatikusan újakra cseréljük.

A MEWA RABC tisztítókendőink

Először tesztelje, majd bérelje - MEWA tisztítókendő szervizteszt

Nem csupán a törlőkendőnk, a szolgáltatásunk is a legjobb a világon. Nem hisz nekünk? Akkor próbálja ki törlőkendő-szolgáltatásunkat egy teszt keretében. Felkínáljuk Önnek a lehetőséget, hogy akár 2 hónapig tesztelje szolgáltatásunkat.