_Z__8098.tif

SaCon®

A biztonságos és tiszta megoldás – gyűjtéshez, tároláshoz és szállításhoz

Az árucikket hozzáadtuk a bevásárlólistához

A bevásárlólistához

Biztonságos tárolás és szállítás – SaCon®

  • Az ellenálló HDPE-nek köszönhetően rendkívül robusztus

  • Antisztatikus anyagból készült változat is rendelhető

  • Az ADR (Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodás) és a BAM (Német Szövetségi Anyagkutató és -ellenőrző Hivatal) által engedélyezett veszélyes áru csomagolás

  • Nagyfokú mobilitás, mert könnyen gurulnak

A MEWA tisztítókendőket a legkülönbözőbb iparágakban használják, és így a legkülönbözőbb összetevőkkel és anyagokkal érintkeznek. Legyen szó akár festékről, olajról, zsírról vagy fémforgácsról.

A MEWA rendszerében a legfontosabb alapszabály, hogy ezek a különböző szennyezettségű tisztítókendők nem érintkezhetnek egymással. Ennek érdekében a MEWA egyrészt színkódokat vezetett be, vagyis az anyagba szőtt színes csíkok alkalmazási terület szerint különböztetik meg a kendőket, és másrészt SaCon® biztonsági konténereket alkalmazunk. Ezeket speciálisan a MEWA tisztítókendők gyűjtésére, biztonságos tárolására és szállítására fejlesztettük ki. A konténer két különböző kivitelben rendelhető: SaCon® biztonsági konténer és antisztatikus SaCon® biztonsági konténer. Mindkét rendszer konténerek gurítható és egymásra. Ezen kívül ezek a veszélyes áruk csomagolására vonatkozó BAM (Német Szövetségi Anyagkutató és -ellenőrző Hivatal) engedéllyel rendelkeznek. A konténer fedele légmentesen lezárható, és védelmet nyújt a tűzveszélyességi kockázatokkal szemben.

A SaCon® biztonsági konténer a kipróbált és intelligens MEWA tisztítókendő rendszer szerves alkotóeleme. Ellenőrzött és tanúsított.


Putztücher

Először tesztelje, majd bérelje - MEWA tisztítókendő szervizteszt

Nem csupán a törlőkendőnk, a szolgáltatásunk is a legjobb a világon. Nem hisz nekünk? Akkor próbálja ki törlőkendő-szolgáltatásunkat egy teszt keretében. Felkínáljuk Önnek a lehetőséget, hogy akár 2 hónapig tesztelje szolgáltatásunkat.