Putztuch-System - MEWATEX

MEWA törlőkendő

Bízzon meg az eredetiben

Az árucikket hozzáadtuk a bevásárlólistához

A bevásárlólistához

Egyszerűen a legjobb tisztítókendő – MEWA tisztítókendők

 • MEWATEX®

  A robusztus tisztítókendő, amely minden esetben használható

 • MEWATEX PLUS®

  Erős kendő a kényes felületekre

 • MEWATEX ULTRA®

  A gyors megoldás a por és a bolyhok eltüntetéséhez

 • PROTEX

  Az ideális megoldás a gyakorlatilag bolyhmentes tisztasághoz

Minden területre és minden igényre a megfelelő többször használatos kendőket kínáljuk – kiváló szívóképesség, strapabíró, formatartó. A szükségleteknek és a felhasználás céljának megfelelően pontosan olyan mennyiségű és szövetminőségű kendőket állítunk az Ön rendelkezésére, amilyenre az Ön vállalatának a gépek és berendezések szakszerű tisztításához szüksége van.

A tisztítókendőinket négy különböző minőségben kínáljuk – az ipar, a kézműipar és a műhelyek követelményeinek megfelelően. Így a MEWATEX®, a robusztus univerzális tisztítókendő olaj, festék, oldószer és zsír esetén, a MEWATEX® PLUS, a finom tisztítókendő az érzékenyebb esetekben, a MEWATEX® ULTRA, a kíméletes tisztítókendő az igazán érzékeny esetekben és a PROTEX®, a leggyengédebb tisztítókendő a legmagasabb követelmények esetén használható.

A MEWA tisztítókendők kizárólag bérlet keretében igényelhetők. Vagyis mi gondoskodunk a kendők elszállításáról, visszaszállításáról és mosásáról is. Pontos és megbízható. Az elkopott kendőket automatikusan újakra cseréljük.

A MEWA tisztítókendő rendszerben mindig pontosan azt a mennyiségű tiszta tisztítókendőt kapja, amelyre Önnek szüksége van. Így Ön az egyszer használatos anyagokhoz képest a magas diszpozíciós mennyiségeket, valamint a magas raktározási és ártalmatlanítási költségeket is megtakaríthatja. Az újrahasznosíthatóság révén ezzel egyidejűleg a környezetnek is jót tesz. Hiszen gazdasági és ökonómiai szempontból is a többször használatos megoldás a jobb megoldás.

Bízza magát a kis kendők nagy erejére. Bízza magát a MEWA-ra.

A MEWA tisztítókendői

 • Putztuchsystem

  MEWATEX®

  Az ipar és a kisipar számára: a rendkívüli szívóképességű, strapabíró MEWATEX® tisztítókendő eltávolítja az olajat, a festéket, az oldószert és a zsírt.

 • Putztuchsystem

  MEWATEX® PLUS

  Az érzékeny felületek tisztítókendője: MEWATEX® PLUS – kíméletes, finom és kiváló a szívóképessége, még a legdurvább szennyeződéseknél is.

 • Putztücher

  MEWATEX® ULTRA

  A rendkívül gyors szívóerővel rendelkező tisztítókendő az érzékeny felületek tisztításához és polírozásához.

 • Putztuchsystem

  PROTEX®

  Gyakorlatilag bolyhmentes, kiváló szívóképességű, mikroszálas szövetből: A PROTEX® az optimálisa választás az ultraérzékeny felületek tisztításához.

Putztücher

Először tesztelje, majd bérelje - MEWA tisztítókendő szervizteszt

Nem csupán a törlőkendőnk, a szolgáltatásunk is a legjobb a világon. Nem hisz nekünk? Akkor próbálja ki törlőkendő-szolgáltatásunkat egy teszt keretében. Felkínáljuk Önnek a lehetőséget, hogy akár 2 hónapig tesztelje szolgáltatásunkat.