Putztuch-System - MEWATEX

MEWA törlőkendők

Bízzon az eredetiben!

Az árucikket hozzáadtuk a bevásárlólistához

A bevásárlólistához

Egyszerűen a legjobb törlőkendő – MEWA törlőkendők

 • MEWATEX®

  A robusztus tisztítókendő, amely minden esetben használható

 • MEWATEX PLUS®

  Erős kendő a kényes felületekre

 • MEWATEX ULTRA®

  A gyors megoldás a por és a bolyhok eltüntetéséhez

 • PROTEX

  Az ideális megoldás a gyakorlatilag bolyhmentes tisztasághoz

Minden területre és minden igényre a megfelelő többször használatos kendőt kínáljuk – kiváló szívóképességgel, strapabírással, formatartással. A szükségleteknek és a felhasználás céljának megfelelően pontosan olyan mennyiségű és szövetminőségű kendőket állítunk az Önök rendelkezésére, amilyenekre az Ön vállalatának a gépek és berendezések szakszerű tisztításához szüksége van.

Törlőkendőinket négy különböző minőségben kínáljuk – az ipar, a szakipar és a műhelyek követelményeinek megfelelően. Így a MEWATEX® a robusztus, univerzális törlőkendő olajokhoz, festékekhez, oldószerekhez és zsírokhoz, a MEWATEX® PLUS a kíméletes törlőkendő az érzékenyebb felületekhez, a MEWATEX® ULTRA a finom törlőkendő kényes felületekhez, és a PROTEX® a felülmúlhatatlan törlőkendő a legmagasabb igényekhez.

A MEWA törlőkendők kizárólag bérleti rendszerben elérhetők. Ez azt jelenti, hogy mi gondoskodunk a kendők elszállításáról, visszaszállításáról és mosásáról is. Pontosan és megbízhatóan. Az elkopott kendőket automatikusan újakra cseréljük.

A MEWA törlőkendőrendszerben mindig pontosan annyi tiszta törlőkendőt kap, amennyire szüksége van. Így Ön az egyszer használatos anyagok alkalmazásához képest magas diszpozíciós mennyiségeket, valamint magas raktározási és ártalmatlanítási költségeket is megtakaríthat. Az újrahasználhatóság révén ezzel egyidejűleg a környezettel is jót tesz. Hiszen gazdasági és ökológiai szempontból is a többször használatos megoldás a jobb megoldás.

Bízza magát a kis kendők nagy hatására. Bízza magát a MEWA-ra.

A MEWA törlőkendők

 • Putztuchsystem

  MEWATEX®

  Az ipar és a kisipar számára: a rendkívüli szívóképességű, strapabíró MEWATEX® tisztítókendő eltávolítja az olajat, a festéket, az oldószert és a zsírt.

 • Putztuchsystem

  MEWATEX® PLUS

  Az érzékeny felületek tisztítókendője: MEWATEX® PLUS – kíméletes, finom és kiváló a szívóképessége, még a legdurvább szennyeződéseknél is.

 • Putztücher

  MEWATEX® ULTRA

  A rendkívül gyors szívóerővel rendelkező tisztítókendő az érzékeny felületek tisztításához és polírozásához.

 • Putztuchsystem

  PROTEX®

  Gyakorlatilag bolyhmentes, kiváló szívóképességű, mikroszálas szövetből: A PROTEX® az optimálisa választás az ultraérzékeny felületek tisztításához.

Putztücher

Először tesztelje, majd bérelje - MEWA tisztítókendő szervizteszt

Nem csupán a törlőkendőnk, a szolgáltatásunk is a legjobb a világon. Nem hisz nekünk? Akkor próbálja ki törlőkendő-szolgáltatásunkat egy teszt keretében. Felkínáljuk Önnek a lehetőséget, hogy akár 2 hónapig tesztelje szolgáltatásunkat.