_MG_9965_6_7_fused.tif

MEWA alapértékek

A saját magunkkal szembeni elvárás

Csak az cselekedhet felelősségteljesen, aki tisztában felelőssége jelentésével

  • A kultúránk

    A vállalati kultúrát a kölcsönös bizalom, a tisztelet és a szoros, harmonikus együttműködés formálja.

  • A stílusunk

    Vezetőink stílusára a személyes részvétel és a modern menedzsment jellemző.

  • A márkajelünk

    Személyes szolgáltatás az ügyfeleinknek – legyen az bárhol.

Családi vállalatként a vállalati tevékenységünk irányvonalát mindig is az értékek határozták meg és határozzák meg.  

„Az értékek azok az elképzelések, amelyeket a társadalom általánosan kívánatosnak ismer el, és amelyek támpontot nyújtanak az embereknek, ez a megszokott definíció olvasható a legtöbb helyen. De miért van szüksége egy vállalatnak értékekre? Sokan azt gondolják, hogy az értékek a vállalatok számára csupán az ünnepi beszédekben említett üres szólamok. A MEWA azonban egészen másképp látja: mi nem kérkedünk az értékeinkkel, hanem az értékek alapján élünk. Az iránytűt jelentik számunkra. Erőt adnak az előrehaladáshoz és a növekedéshez. Arra ösztönöznek, hogy az ötleteket átültessük a gyakorlatba. És meghatározzák a MEWA márkát. 

Ezt a saját magunkról alkotott képet a vállalat több mint 100 éves történetében hét alapértékben határoztuk meg.

Személyiség

A MEWA vállalati kultúráját a kollégák és munkatársak, a partnerek és az ügyfelek közötti kölcsönös bizalom és szoros, harmonikus együttműködés formálja. Ez már hagyomány: a vállalatvezetés már három generáció óta családi kézben van. Vezetőink stílusára a személyes elkötelezettség, a felelősségteljes magatartás és a modern irányítás jellemző, és minden egyes munkatársunk közreműködésének márkajele a személyes szolgáltatás.

Gazdaságosság

A hosszú évek sikerét és a folyamatos növekedést nem csupán egyetlen jó üzleti ötlettel értük el.Ugyanilyen fontos szerepet játszott a stabilitás és a kereskedelmi érzék. Nálunk ma is a haladás és a gazdaságosság közötti megfelelő egyensúly biztosítja a sikeres jövő megfelelő alapját.
Szakképesítés

Minden munkatárs a szaktudásával, az elhivatottságával és a csapatszellemével járul hozzá a vállalat sikeréhez. Ehhez úgy biztosítjuk a megfelelő előfeltételeket, hogy ösztönözzük és támogatjuk a személyzetünket – akik készek céltudatosan hozzájárulni vállalatunk alakításához.


Minőség

Maximális igényeket támasztunk saját magunkkal, termékeinkkel és teljesítményeinkkel szemben. Ezért magától értetődő, hogy folyamatosan optimalizáljuk szolgáltatásunkat. Így sikerünk egyetlen mércéje az ügyfeleink elégedettsége.Beruházás

Új utakon járunk, innovatív megoldásokat találunk, hosszú távra tervezünk: mi így alakítjuk üzleti tevékenységünket. Ezért fektetünk be az új folyamattechnikák, a jövőorientált termékek és a kiváló szolgáltatások intenzív kutatásába és kifejlesztésébe.Környezet

Vállalatunk lényeges alapelvének tekintjük a környezet minőségének megóvását és az erőforrások védelmét. Épp ezért főleg ezen a területen mindig élen járunk, és többnyire megelőzzük egy lépéssel a versenytársainkat: vállalatunk példaértékű az ágazatban a legmodernebb környezetvédelmi technológiák alkalmazása terén.Felelősség

Egy olyan közösség részének tekintjük magunkat, amelyért felelősséget vállalunk. Ezért számos szociális és kulturális célra áldozunk. Minden leányvállalatunk ezt az elvet követi – az adott régióra és az ott élő emberekre szabva.