ABE-G03-MTS-TQM-3.tif

MEWA minőségirányítás

Ügyfeleink számára a legjobbak akarunk lenni

Az átfogó biztonság és minőség konzekvens rendszere – MEWA minőségirányítás

A minőség számunkra többet jelent, mint a siker és a versenyképesség előfeltétele. Ez azt a mércét jelenti számunkra, amely minden szolgáltatásunkat meghatározza, mert ügyfeleink számára a legjobbak akarunk lenni.

Ezért nem bízzuk a véletlenre a minőséget, hanem következetesen megvalósítjuk. Nap mint nap. Minden területen: a termékfejlesztéstől kezdve az ügyfélszolgálatig.

A minőséget az átfogó teljes körű minőségirányítási rendszerünk biztosítja. Ennek érdekében a MEWA már 1992 óta rendelkezik ISO 9001 szerinti tanúsítvánnyal. Az előny: Ön állandóan kiváló minőséget kap – egész Európában a MEWA valamennyi üzemében.

Ügyfélorientáltság

A minőségpolitikánk alapja tehát az, hogy közel legyünk az ügyfeleinkhez és hogy következetesen tartsuk az irányvonalat a piacon. Vagyis: intenzív ügyfélszolgálat, rendszeres ügyfélinterjúk, piackutatások, szakképzett beszállítók és szoros együttműködés a különböző területek szakértőivel.Így tudunk gyorsan és rugalmasan reagálni az aktuális követelményekre és trendekre – vagy akár egy lépéssel meg is előzni azokat.

Auditálás

A minőségirányítást következetesen, szisztematikusan és egyértelműen meghatározott szempontok szerint kell végezni. Ezért ellenőriztetjük saját magunknál felhatalmazott intézményekkel a nemzeti és nemzetközi irányelvek és normák betartását.A rendszeresen elvégzett auditok során a mi teljesítményünket vizsgáljuk felül. Így a hibák elkerülhetők vagy időben felismerhetők, és azok kijavítását az ügyfeleink érdekében célirányosabban tervezhetjük meg és hajthatjuk végre. Az eredmény: minden MEWA üzem ISO 9001 szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik.


Minőségirányítási rendszerünk

  • Vállalatunk valamennyi területe ügyfél- és piacközpontú.
  • Rendszeresen elemezzük a piaci helyzetet és folyamatosan, optimálisan hozzá igazítjuk szolgáltatási rendszereinket és termékkínálatunkat.
  • Munkatársaink minden szinten kiválóan képzettek és motiváltak és bevonjuk őket a döntéshozásokba.
  • Valamennyi üzemi folyamatot folyamatosan, célzottan fejlesztünk és gondoskodunk az eljárások állandó ellenőrizhetőségéről.
  • ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkezünk (a telephelyeinkről az alábbi tanúsítványokon talál részletes információkat).
  • Partneri együttműködést folytatunk beszállítóinkkal egyértelmű minőségi követelmények szerint.
  • Környezettechnológiánk ágazatunkon belül élen jár.
  • A globális társadalmi trendek figyelembevételével erősítjük a nagyközönség bizalmát vállalatunk iránt.

+ Cor 1 tanúsítvány 14001  Tanúsítvány 9001,