Csúcssport

A Mewa a 2024-as Flanders Classics partnere


A Mewával világszínvonalon élheti meg a kerékpársportot!

A Flanders Classics a flamand térség legismertebb és legnagyobb presztízzsel bíró országúti versenyei közé tartozik, és minden évben százezreket hoz lázba a szakasz mentén és a képernyők előtt egyaránt. A hat egynapos verseny különleges izgalmát a meredek macskaköves útszakaszok adják, amelyek sokszor döntő szerepet játszanak a verseny kimenetelében. Az utóbbi években a kerékpársport olyan nagyjai tartoztak a mezőnyhöz, mint Wout van Aert, Annemiek van Vleuten vagy a Tour de France kétszeres győztese, Tadej Pogačar.

A két sikeres év után a Mewa 2024-ben is a tavaszi klasszikus verseny hivatalos főszponzoraként és büszke partnereként lép majd fel.

Mewa-Cube
Flanders Classics

Vállalatunk és a kerékpársport értékeit állítjuk előtérbe, hiszen egyszerűen tökéletesen illenek egymáshoz, és mindkettő egyesíti a csapatteljesítmény és a fenntarthatóság témáit.

A Flanders Classics és a Mewa közti partnerséget nem csak a helyszínen élheti meg, hanem a Mewa digitális csatornáin is. A helyszínen kiválasztott versenyek alkalmával a Mewa-Cube képvisel bennünket, ahol örömmel várjuk a látogatókat! Szívesen adunk tájékoztatást a Mewa munkaruházatot és törlőkendőket kínáló teljes körű szolgáltatási rendszeréről egy baristáink által készített finom csésze kávé mellett.


Szakaszok és a Mewa-Cube helyszíneinek áttekintése

1. szakasz – február 24.

Omloop Het Nieuwsblad

start

Gent

cél

Ninove

a Mewa-Cube helyszínének megjelenítése

2. szakasz – március 24.

Gent–Wevelgem

start

Ypern

cél

Wevelgem

3. szakasz – március 27.

Dwars Door Vlaanderen

start

Roselare

cél

Waregem

4. szakasz – március 31.

Ronde van Vlaanderen

start

Antwerpen

cél

Oudenaarde

5. szakasz – április 4.

Scheldeprijs

start

Terneuzen

cél

Schoten

6. szakasz – április 10.

De Brabantse Pijl

start

Leuven

cél

Overijse

Tegyen szert még most, az új szezon kezdete előtt a Mewa kerékpársport-kollekciójára!

Tegyen szert még most, az új szezon kezdete előtt a Mewa kerékpársport-kollekciójára!

A Bioracer márkával, a német és a belga nemzeti kerékpársport-válogatott felszerelőjével együttműködésben a Mewa egy saját kerékpársport-kollekciót tervezett – kizárólag a Mewa ügyfelei számára.

Legyen Ön is ügyfelünk!

Üzemi textíliák fenntartható bérlése vásárlás helyett vállalata számára.

A jó kerékpársport-ruházatnak ugyanazoknak a követelményeknek kell megfelelnie, mint a jó munkaruházatnak. Legyen strapabíró, illeszkedjen tökéletesen, és álljon ellen minden körülmények és viszontagságok közt. Ebben kiismerjük magunkat – hiszen a fenntartható textil-szolgáltatás úttötőjeként tudjuk, mennyire fontosak a jó minőségű üzemi textíliák a mindennapokban. Így csapatával Ön teljes mértékben koncentrálhat céljai elérésére – a kerékpáron ugyanúgy, mint a vállalatnál is.

Költséghatékony

Bízza ránk üzemi textíliái menedzselését és takarítsa meg magának a tisztítási-, karbantartási költségeket és ráfordításokat.

Kényelmes

Ön csak összpontosítson fő üzleti tevékenységére, miközben mi gondoskodunk üzemi textíliáiról.

Fenntartható

Mosási folyamataink 85%-kal csökkentik a környezetterhelést a háztartási mosási eljárásokhoz képest. Ezt egy speciális adagoló- és szabályozórendszer teszi lehetővé, amely a bevetett mosószerek mennyiségét és összetételét minden mosásnál a textíliák szennyezettségi fokához igazítja. A Mewával javít az ökológiai mérlegén és számíthat a megfelelő partnerre környezetvédelem, társadalmi cselekvés és fenntartható gazdálkodás terén.

Garantált minőség

Az Ön oldalán állunk és tudjuk, mire kell figyelni az optimális felszerelés, ápolás és higiénia érdekében. Törlőkendőink a mosást követően többszintes minőségellenőrzésen esnek át. Valamennyi folyamat tanúsítot az ISO 9001 és 14001 szerint.

Nagy választék

A Mewa törlőkendő-választéka egyedülálló: minden törlőkendő mögött egy okos és átgondolt koncepció rejlik, a specifikus felhasználási célokra vonatkozó színkódokat beleértve.

Teljes körű kényelmi szolgáltatás

Az Ön vállalkozására szabjuk a felszerelést. A tanácsadó beszélgetés során egyeztetjük Önökkel a feltételeket, mint a csereütemet, az alkalmas termékeket és a felszerelési mennyiséget. A kiszállítás és az elhozatal, a selejtpótlás és a minőség-ellenőrzés a csomag részei.

Szívesen adunk tanácsot telefonon keresztül is

Szívesen adunk tanácsot telefonon keresztül is

+36 23 457 287 hétfőtől csütörtökig 7:30–16:45, pénteken 7:30–15:30

Kérjen tanácsadást!