gyakran keresett

  • Mewa törlőkendők
  • olajfelfogó szőnyegek
  • alkatrésztisztító berendezések
  • Mewa felmosófejek

törlőkendő-szolgáltatásteszt

próbálja ki most – teljesen kötelezettségmentesen, 2 hónapon keresztül

próbacsomag igénylése
01

szakmai tanácsadás

Minden kötelezettségtől mentes tanácsadással támogatjuk Önt a követelményeihez illő törlőkendőtípus kiválasztása, a felhasználási mennyiség meghatározása és a tárolási rendszer kialakítása során – mindezt az Ön igényei szerint.

02

egyedi tesztelési ajánlat

Az Ön kívánságait és szükségleteit szem előtt tartva vonzó tesztelési ajánlatot készítünk Önnek. Amikor megkaptuk végleges jóváhagyását, indulhat a próbaidőszak.

03

teljes körű szolgáltatás

A megegyezés szerinti ütemben ellátjuk vállalatát a kiválasztott törlőkendőkkel. Eközben gondoskodunk a rendszeres kiszállításról, elszállításról, a tisztításról és elhasználódás esetén a cseréről.

04

az Ön döntése

Meggyőztük? Akkor az ideiglenes tesztidőszakot bármikor felválthatja egy szolgáltatási szerződésre. Ellenkező esetben a próbaidőszak alatt minden további nélkül visszaléphet a tesztszerződéstől.

Hogyan adhatunk tanácsot?

Személyre szabott tanáccsal szolgálunk! És gondoskodunk arról, hogy azokat a textíliákat kapja, amelyek ágazata minden követelményének megfelelnek.

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van, vagy tanácsadást szeretne kérni? Használja kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és a következő 24 órán belül jelentkezünk Önnél.

telefonos ügyfélszolgálat

Telefonon is elérhetőek vagyunk, és állunk rendelkezésére. (hétfőtől csütörtökig 7:30–16:45, pénteken 7:30–15:30)

+36 23 457 287