gyakran keresett

  • Mewa törlőkendők
  • olajfelfogó szőnyegek
  • alkatrésztisztító berendezések
  • Mewa felmosófejek

Törlőkendők teljes körű szolgáltatással

A fenntarthatóság jegyében


Partner kiválasztása

Legyen óvatos a partnere kiválasztásakor! Ez az üzleti életben és a magánéletben egyaránt igaz. Számos meggyőző érv áll amellett, hogy a választása a teljes körű szolgáltatást nyújtó Mewa törlőkendőkre essen: Minőség és megbízhatóság, fenntarthatóság, hatékonyság és tehermentesítés. Nem számít, hogy tevékenységét melyik iparágban végzi: A négy különböző minőségű törlőkendővel minden munka tisztán elvégezhető a nyomdákban, műhelyekben és az iparban. És mivel az igények változnak, az általunk biztosított törlőkendők mennyisége bármikor módosítható.

Úgy gondoljuk, hogy ez egy sikeres partnerség kezdete.

"Eldobni nem nagy kunszt, de újra meg újra 100%-ot nyújtani, na az már valami"


01Fenntarthatóság

A Mewa törlőkendők a teljes körű szolgáltatás keretében akár 50-szer is újrafelhasználhatók. Ezáltal környezetkímélők és költségtakarékosak. Mert a fenntartható ötletek hatása is fenntartható. Tudjon meg többet törlőkendő szolgáltatásunkról és fenntarthatósági kezdeményezéseinkről.

Kapcsolatfelvétel

"Miért szeretem őket? Mert együtt minden kihívással megbirkózunk"


02Minőség és megbízhatóság

A Mewa törlőkendők mindazoknak készültek, akik a mindennapi munkában egy megbízható partnert szeretnének maguk mellett tudni. Akár az iparban, akár a műhelyben, pamutból vagy mikroszálas anyagból – a Mewa törlőkendők minden munkánál garantálják a legmagasabb minőséget. Tesztelje most két hónapon keresztül!

Kapcsolatfelvétel

"Rendkívül hatékonyak, mindig ott vannak, ha szükség van rájuk. Igazi aduászok."


03Hatékonyság és tehermentesítés

A Mewa törlőkendők jelentik az ideális választást a piszkos munkákhoz, és mellesleg az egyenleget is ragyogóvá teszik. Mivel lényegesen hatékonyabbak, mint az eldobható megoldások, elkerülhetők az ártalmatlanítási költségek, és a teljes körű szolgáltatásunknak köszönhetően ügyfeleink teljes mértékben arra koncentrálhatnak, amihez a legjobban értenek – a munkájukra.

Kapcsolatfelvétel

"Rájuk mindig számíthatsz - bármikor!"


04Teljes körű szolgáltatás

A Mewa törlőkendők mindig ott vannak, amikor szükség van rájuk – mégpedig tökéletes minőségben. Ezt a teljes körű szolgáltatásunk garantálja, amely a kiszállítástól, a szennyezett törlőkendők begyűjtésén és mosásán át a minőségellenőrzésig és az újbóli kiszállításig mindent magában foglal. Mindezzel egyetlen célunk van: ügyfeleink tartós tehermentesítése.

Kapcsolatfelvétel

Hogyan adhatunk tanácsot?

Személyre szabott tanáccsal szolgálunk! És gondoskodunk arról, hogy azokat a textíliákat kapja, amelyek ágazata minden követelményének megfelelnek.

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van, vagy tanácsadást szeretne kérni? Használja kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és a következő 24 órán belül jelentkezünk Önnél.

telefonos ügyfélszolgálat

Telefonon is elérhetőek vagyunk, és állunk rendelkezésére. (hétfőtől csütörtökig 7:30–16:45, pénteken 7:30–15:30)

+36 23 457 287