gyakran keresett

  • Mewa törlőkendők
  • olajfelfogó szőnyegek
  • alkatrésztisztító berendezések
  • Mewa felmosófejek
az áttekintéshez

A Mewa átvette a Business Superbrands díjat

2022. december 6.
Kitüntetések és díjak

November végén Horváth László, a Mewa magyarországi ügyvezetője ünnepélyes körülmények között vehette át a 2022. évi Business Superbrands díjat. Ezzel vállalatunk sorozatban immár ötödik alkalommal kapta meg ezt az elismerést.

A díjat azoknak a B2B márkáknak ítélik meg, amelyek a saját iparágukban kiváló teljesítményt nyújtanak. „A zsűri ítélete elismerése mindazon értékeknek, amelyek meghatározóak vállalatunk számára: ügyfél-elkötelezettség, minőség a szolgáltatásokban, felelősség munkatársaink és a környezet iránt. Nagy öröm ez számunkra, és egyúttal arra is ösztönzi csapatunkat, hogy még nagyobb elkötelezettséggel dolgozzunk tovább” – mondta Horváth László.

Ez a díj azzal is kitűnik a hasonló elismerések közül, hogy nem lehet rá pályázni: a vizsgált márkákat évente különböző gazdasági mutatószámok, valamint ipartestületek és szakmai szervezetek ajánlásai alapján választják ki. A szűkített listáról a Superbrands Business Brand Council zsűritagjai pénzügyi és szakmai szempontok alapján választják ki a díjazottakat. Az elismerés kiválósági védjegy a magyar Mewa számára, amelynek márkaneve a legmagasabb színvonalú teljes körű szolgáltatást jelzi Magyarországon az ipari törlőkendők, az olajfelfogó szőnyegek és a mosóasztalok területén.


Horváth László

a magyarországi Mewa ügyvezetője

„A zsűri ítélete elismerése mindazon értékeknek, amelyek meghatározóak vállalatunk számára: ügyfél-elkötelezettség, minőség a szolgáltatásokban, felelősség munkatársaink és a környezet iránt. Nagy öröm ez számunkra, és egyúttal arra is ösztönzi csapatunkat, hogy még nagyobb elkötelezettséggel dolgozzunk tovább”


kép- és filmanyag


Sajtókapcsolat


Live PR

Náray Vilmos Telefon: +36 30 448 5215 naray@livepr.hu

Puskás Tivadar út 3. 2040 Budaörs


az áttekintéshez