gyakran keresett

  • Mewa törlőkendők
  • olajfelfogó szőnyegek
  • alkatrésztisztító berendezések
  • Mewa felmosófejek
az áttekintéshez

Védik a környezetet és a dolgozók egészségét is: Alkatrésztisztítás környezetbarát mosóberendezésekkel – teljes körű szerviz keretében

2021. július 13.
innovációfenntarthatóság
Védik a környezetet és a dolgozók egészségét is: Alkatrésztisztítás környezetbarát mosóberendezésekkel

Budapest, 2021. július 13. – Az alkatrészek és szerszámok hagyományos hidegtisztítós, oldószeres tisztításához képest a Mewa által kínált biológiai alapon működő alkatrészmosó berendezések környezetkímélő megoldást jelentenek. A MEWA Bio-Circle alkatrészmosó asztalaiban biológiailag lebomló mosófolyadékot használnak, amely nemcsak a környezetet, de a dolgozók egészségét is óvja.

A vízbázisú mosófolyadék nem tartalmaz mérgező vagy gyúlékony oldószereket. Így nem keletkeznek az egészségre káros gőzök, és a szerszámokat vagy az érzékeny gépalkatrészeket sem kell kitenni durva vegyszerek behatásának. A mosófolyadékban található természetes mikroorganizmusok képesek a szerves olajok, zsírok és más kenőanyagok biológiai alapon történő lebontására.

A bérleti szolgáltatásként igénybe vehető ecsetes mosóasztalokat bárhol lehet használni, ahol az elpiszkolódott alkatrészek alapos és környezetkímélő tisztítása nagy jelentőséggel bír. A MEWA Bio-Circle-t a hagyományos hidegtisztítókkal szemben még az élelmiszeriparban is be lehet vetni, amikor például a lerakódott cukrot kell eltávolítani a gépegységekről.

Az üzemek működése szempontjából a mosóasztalok üzembiztonsága is kiemelt fontosságú, amelyet a rendszeres karbantartás biztosít. Ennek során a mosóasztalt feltöltik tisztítófolyadékkal, kicserélik a szűrőket és a kopóalkatrészeket. A Mewa-val kötött szerződés a karbantartást is tartalmazza: a bérelt mosóasztalokat a cég szakemberei nyolc vagy négy hetes időszakonként ellenőrzik. Ezen túl az esetlegesen meghibásodott alkatrészeket 48 órán belül kicserélik.

„Ügyfeleink egy nyolc hetes próbaidőszak során ismerkedhetnek meg a Bio-Circle ecsetes mosóasztalok teljesítményével. Szakemberünk szállítja a helyszínre és helyezi üzembe a kiválasztott egységet, és a továbbiakban ő tartja karban az asztalt. Jelenleg tesztelünk egy olyan többször használható szűrőt, amely még környezetkímélőbbé teszi a Bio-Circle-t. Ha beválik, egész Európában ezt alkalmazzuk majd” – mondta el Horváth László, a Mewa magyarországi ügyvezetője.

A MEWA BIO-CIRCLE Maxi GT és a MEWA BIO_CIRCLE Mini GT műszaki adatai:

Két modell: BIO-CIRCLE Maxi GT: 811x520 mm-es munkafelület, opcionális hengerek BIO-CIRCLE Mini GT: 700x480 mm-es munkafelület, standard kivitelű hengerekkel. Felhasználható: műhelyek, ipar, gyártás, élelmiszeripar Önsúly: 45 kg (Mini GT), 55 kg (Maxi GT) Teherbírás: 100 kg (Mini GT), 250 kg (Maxi GT) Maximális feltöltés: 100 liter Teljesítmény-felvétel: kb. 700 W Szivattyú teljesítménye: 40 W / 380 liter / óra Hőmérséklet: gyári beállítás kb. 41°C Üzemi hőmérséklet: 15-48°C


Horváth László

a Mewa magyarországi ügyvezetője

„Ügyfeleink egy nyolc hetes próbaidőszak során ismerkedhetnek meg a Bio-Circle ecsetes mosóasztalok teljesítményével. Szakemberünk szállítja a helyszínre és helyezi üzembe a kiválasztott egységet, és a továbbiakban ő tartja karban az asztalt. Jelenleg tesztelünk egy olyan többször használható szűrőt, amely még környezetkímélőbbé teszi a Bio-Circle-t. Ha beválik, egész Európában ezt alkalmazzuk majd”


kép- és filmanyag


Sajtókapcsolat


Live PR

Náray Vilmos Telefon: +36 30 448 5215 naray@livepr.hu

Puskás Tivadar út 3. 2040 Budaörs


az áttekintéshez