MANCHING_05.tif

MEWA-telephelyek

Személyesen állunk rendelkezésére. Egész Európában.

Mindig az Ön közelében – MEWA telephelyek

  • Piacvezető vállalat

    45 telephely 14 európai országban, mintegy 190 000 szerződéses ügyfél – ezekkel a számokkal a MEWA az ágazat piacvezetőihez tartozik.

  • Személyes tanácsadás

    Pontos és megbízható tanácsokat és szolgáltatásokat nyújtunk. Nemzetközi, belföldi és regionális szinten.

  • Az utánpótlás támogatása

    A MEWA fontos feladatnak tartja az utánpótlás képzését. Az összes telephelyen.

14 országban megtalálhat bennünket, hiszen a kiváló üzleti kapcsolatok szempontjából fontos a helyszíni jelenlét: Amikor tanácsot adunk Önnek, akkor az Ön nyelvét beszéljük. Tudjuk, mire van szüksége, hiszen ismerjük a körülményeit. Folyamatos párbeszédben állunk Önnel, hogy mindig a megfelelő megoldást nyújthassuk akkor is, ha bármi változna az Ön vállalatánál.

Ha a MEWA-t választja, nem csupán a személyes helyszíni tanácsadás előnyeit élvezheti. Egy nemzetközi méretű vállalat átfogó know-howjával rendelkezünk. Valamennyi helyszínünkön ugyanazt a kiváló színvonalú szolgáltatást, minőséget és környezetvédelmi szabványokat biztosítjuk. Központunkban fejlesztjük munkavédelmi, munkaruházati és védőruházati termékeinket, optimalizáljuk kínálatunkat és folyamatosan keressük, min javíthatunk még. Az eredményeket üzemeink és ügyfélszolgálatunk kiváló szolgáltatásain keresztül tapasztalhatja meg.

Valamennyi üzemünk a vállalatcsoportunk része, egyúttal azonban saját profillal rendelkező vállalat is, melyet az adott régió, az emberek és az ottani mentalitás jellemez.