Biztonság a munkahelyen

A MEWA spanyolországi vállalata a munkahelyi balesetek megelőzéséért kapott elismerést

Díjat nyert a MEWA spanyolországi vállalata, mégpedig a munkahelyi biztonság, a dolgozók egészségvédelme és a munkahelyi balesetek elkerülése érdekében végzett kiváló teljesítményért. Az elismerést az Acción Preventiva munkavédelmi tanácsadó cég „Changing Your Prevention 2018“ elnevezésű éves rendezvényén, Barcelonában vehették át kollégáink, akiknek gratulálunk!

A spanyol munkaügyi és szociális minisztérium valamint a katalán regionális kormányzat szakértőiből álló zsűri ötszáz vállalat közül találta a legjobbnak a MEWA Servicio Textil S.L. munkavédelmi tevékenységét.

„A MEWA-nál tudatában vagyunk annak, hogy dolgozóink munkahelyi biztonsága és egészségének megóvása alapvető fontosságú“ – mondta a díj átvétele után Andrés Osuna, a barcelonai vállalat munkavédelmi felelőse.

„Nagyon büszkék vagyunk erre az elismerése, amelyért a köszönet elsősorban dolgozóinkat illeti“ – emelte ki George Lazar, a spanyol MEWA ügyvezetője.