A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

IMG_5633.jpg

MEWA közreműködéssel választották ki az „Év Gyárát”

MEWA közreműködéssel választották ki az „Év Gyárát”

Ünnepélyes körülmények között, egy május 3-i gálaesten adták át az idei „Év Gyára” pályázat díjait. A GyártásTrend szakfolyóirat kiadója által rendszeresen megrendezett verseny egyik fő támogatója mi voltunk.

A díjazott vállalatok között olyan neveket találunk, mint például a német Continental gumiabrioncsgyártó magyar leányvállalatát. A részletes eredménylistát az esemény honlapján (https://evgyara.hu) lehet böngészni. A megmérettetésen olyan cégek vehettek részt, amelyek gyártással foglalkoznak, és az alábbiak közül valamelyik kategóriában különleges teljesítménnyel rukkoltak elő:

Legjobb menedzsmentfolyamatok

Leginnovatívabb gyártó

Legjobb termelő

Legeredményesebb gyártástámogató

Vevői elégedettség

Dolgozói elégedettség

Beszállítói kapcsolatok

CYEB – Energiahatékonyág

Ipar 4.0

A díjak megszerzése egyáltalán nem könnyű feladat. „A pályázóknak először egy részletes írásos pályázatban kellett bemutatniuk projektjüket, amelyek közül a legjobbakat később a helyszínen validálják. Néhány kollégánknak abban a megtiszteltetésen volt része, hogy a ‘Legjobb menedzsmentfolyamatok’ kategória szakmai zsűrijének tagjaként a helyszínen találkozhattak a pályázókkal. A zsűrizés során mi magunk is sokat tanultunk, s ráadásul értékes kapcsolatokra tettünk szert fontos magyar ipari üzemeknél dolgozó kollégákkal” – emelte ki Horváth László, a MEWA magyarországi ügyvezetője.

A „Év Gyára” verseny „legjobb menedzsmentfolyamatok” kategóriájának díjait a gálaesten Schiebelhut Nóra, a MEWA magyarországi ügyfélszolgálatának vezetője adta át. 

Elérhetőség

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest