hu_bild2.jpg

Nyári vásár

Új munkavédelmi online áruházat nyitott a MEWA

Új arculattal jelentkezik a MEWA Shop (buy4work.mewa.hu), a MEWA online áruháza. Az indulásra vonzó ajánlattal kedveskednek a vásárlóknak: a nyitó oldalon található kóddal tíz százalék engedményt lehet kapni minden vásárlásra.

Gyorsabb, áttekinthetőbb, több értéket nyújt – online áruházunkban egyszerűbb vásárolni, mint bármikor.

A munkavédelmi témák alapján csoportosított árucikkek világos, áttekinthető rendben kaptak helyet az oldalon, így a vevők is könnyen megtalálják, amit keresnek. A hangsúly a kényelmen és gyorsaságon van: az intelligens keresőfunkció segítségével a vásárlók pillanatok alatt rábukkanhatnak a termékekre a 10.000 cikk között.

Három kategóriában lehet keresni: „Termékek”, „Szolgáltatások”, „Segítség”. Ez a rendszer jelentősen megkönnyíti a lépésről lépésre történő válogatást. Intelligens szűrők segítségével közvetlenül eljuthatunk a legmegfelelőbb termékhez. A szállítás 75 eurós megrendelések felett ingyenes.

Üzemi textíliák és munkavédelmi cikkek mellett a „Szolgáltatások” menüpont alatt kiegészítő szolgáltatásokat kínálunk. Itt lehet például feliratozást rendelni a munkaruhákra, tanácsadást kérni lábbelikkel és kesztyűkkel vagy a munkavédelmi hatóság ellenőrzésével kapcsolatban.

A buy4work.mewa.hu áruházban a MEWA

regisztrált ügyfelei vásárolhatnak.