A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

MEWAJena_0037.JPG

Jószomszédság jénai üzemünkben

Jószomszédság jénai üzemünkben

Forgalomcsillapítás és zajvédelmi intézkedések üzemünk bővítése során

Jénai üzemünk bővítése során arról is gondoskodtunk, hogy a szomszédságban lakókat ne zavarjuk. Egy éven át tartottak a munkálatok: az alapok kiásása, az építkezés, a növények telepítése. Nemrégiben lezárultak a forgalomcsillapítással kapcsolatos intézkedések, méghozzá nagy sikerrel. „Most már béke és nyugalom fogad minket a Damaschkeweg-en“– fogalmaz Veronika és Jürgen Langmann, akik már régóta laknak az utcában.

Az építési munkálatok során csökkentettük a szomszédos utcák zajterhelését is. A teherautókat más útvonalra tereltük, a MEWA dolgozói számára külön parkolóházat hoztunk létre, és készült egy zöld zajvédelmi fal is.

A fal kinézetéről egyébként szavazással maguk a lakók döntöttek egy gyűlésen. Négy javaslat közül lehetett választani, végül a „Természetes kőfal kúszónövényekkel“ elnevezésű dizájn nyerte el legjobban a környékbeliek tetszését.

A lakosság ilyen formában történő bevonása is aláhúzza, hogy számunkra milyen fontosak a jószomszédi kapcsolatok. A közösségben, amelyhez tartozunk, felelősséget is vállalunk. Ez tetszik a

szomszédban lakóknak. „Amit csináltak, egyszerűen szólva klassz“ – fejezte ki köszönetét a Langmann házaspár Andreas Gerlach és Martin Mühling ügyvezetőnek egy üzemlátogatáson.

A jénai üzem bővítéséről – német nyelven – itt lehet többet megtudni: www.mewa.de/kampagnen/2017/standortausbau-jena/

Elérhetőség

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest