A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

Teilereiniger

A MEWA BIO-CIRCLE ecsetes mosóasztal derék- és bőrkímélő

Április 28-án munkavédelmi világnap

Április 28-án munkavédelmi világnap

Masszázs a munkahelyen, ergonomikus székek, robotok – az elmúlt években egyre egészségesebbek és biztonságosabbak lettek a munkahelyek. Ennek ellenére a hátfájdalmak és a bőrbetegségek továbbra is a táppénzes napok leggyakoribb kiváltó okai közé tartoznak. Különösen a termelőüzemeknek és a műhelyeknek kell nagy arányban szembenézniük azzal, hogy munkavállalóik otthon maradnak. Hogyan lehet ezt megakadályozni? A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) a megelőzés eszméjét tűzte zászlajára, és a prevenció támogatására 2015-ben életre hívta a munkavédelmi (hivatalos nevén: munkabiztonsági és -egészségügyi) világnapot, amelynek dátuma minden évben április 28.

Az egészséges és biztonságos munkahelynek több összetevője van. A gyártásban alkalmazott alkatrésztisztítás területén jó példa erre a MEWA BIO-CIRCLE ecsetes mosóasztal. Ennek használata során a karbantartást állva, vagyis a derekat kímélve, és vegyszermentesen, vagyis bőrünket megóvva lehet elvégezni. A tisztítófolyadék természetes mikroorganizmusokat tartalmaz, amelyek az extrém szennyeződéseket is képesek eltávolítani, a kenőanyagokat biológiailag lebontani. A folyadék nem tartalmaz oldószereket, így megfelel az erre vonatkozó magas szintű európai követelményeknek, mentes az illékony szerves vegyületektől (VOC), ezért nem gyúlékony. Emiatt az ecsetes mosóasztal bárhol felállítható, ahol szükséges.

A MEWA BIO-CIRCLE nagyfokú stabilitásával és egyszerű, valamint biztonságos kezelésével is hozzájárul a munkavédelem ügyéhez. A MEWA az ecsetes mosóasztalt teljes körű szolgáltatás keretében adja bérbe, és átvállalja annak karbantartását – így az biztonságos és stabil marad, valamint megőrzi kiemelkedő teljesítményét. A szerviz-szolgáltatásnak részét képezi a tisztítófolyadék rendszeres feltöltése és a szűrők előre egyeztetett időközönként történő cseréje. Az esetlegesen meghibásodott alkatrészeket 24 órán belül kicserélik, így az alkatrésztisztító mindig működőképes marad.

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest