Az autójavító műhelyek legkisebb „munkaerői”: MEWA törlőkendők a tiszta munkáért

A kifogástalan eredmény elérése érdekében az autójavító műhelyekben az eszközöket és alkatrészeket tisztán kell tartani. Az alkatrészmosás sokszor időrabló, hálátlan, sok munkával járó tevékenység, azonban mégis elengedhetetlen ahhoz, hogy az ügyfelek számára magas minőségű szolgáltatást nyújthassunk.

A teljes körű törlőkendő-szolgáltatásáról ismert német MEWA lényegesen leegyszerűsíti ezeket a feladatokat: az újrahasználható törlőkendők alkalmazását lehetővé tevő rendszerük a műhelyekben dolgozók kezébe olyan eszközt ad, amellyel pontosan és hatékonyan tudják megoldani a tisztítási feladatokat. A MEWA arról is gondoskodik, hogy a helyszínen mindenkor elegendő mennyiségű tiszta törlőkendő álljon rendelkezésre. Ráadásul egy MEWA törlőkendő saját súlyának mintegy kétszeresét képes felszívni és akár ötvenszer kimosható, ugyanakkor puha textúrájának köszönhetően még a legérzékenyebb eszközök és berendezések tisztítására is tökéletesen alkalmas.

A MEWA újrahasználható törlőkendőkre épülő rendszere egy évvel ezelőtt kiegészült a Bio-Circle alkatrésztisztító berendezéssel. A tisztító berendezés alkalmazásával a rendkívül makacs szennyeződéseket is el lehet távolítani. Ráadásul az üzemek az eszköz használatával környe-zettudatos szempontoknak is megfelelnek: a Bio-Circle berendezéshez használt mosófolyadék biológiai úton tisztít és nem tartalmaz oldószert.

A MEWA teljes körű törlőkendő-rendszere, valamint a Bio-Circle alkatrésztisztítók tökéletesen kiegészítik egymást, és az autójavító műhelyek számára megoldást kínálnak az alkatrészek és szerszámok tökéletes és gyors tisztítására. Így a szakemberek a fő feladatra, a javításra koncentrálhatnak – így járul hozzá a MEWA az autószerelő műhelyek kifogástalan munkájához.

Tanácsadó