A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

MEWA SaCon® – textíliák biztonságos üzemi tárolása és közúti szállítása

Bármilyen üzemben vagy műhelyben alkalmaznak olyan anyagokat, amelyek tűzveszélyesek lehetnek. Az üzemi szennyeződéssel, oldószerrel vagy olajjal átitatódott törlőkendők, amelyeket nem légmentesen elzárva tárolnak, maguk is okozhatnak tüzet. Ezért szennyezett ipari törlőkendőket és egyéb üzemi textíliákat kizárólag speciális kialakítású, az üzembiztonsági követelményeknek megfelelő tartályokban szabad gyűjteni és tárolni.

Bizonyított, hogy a MEWA SaCon® biztonsági konténerek munkahelyi tárolása és használata során, a biztonsági utasítások betartása és a konténerek szakszerű alkalmazása mellett, biztonsággal megelőzhetők a tűzesetek. Ezt támasztották alá a németországi, wuppertáli egyetem (Bergische Universität Wuppertal) tűz- és robbanásvédelmi kara által elvégzett vizsgálatok is. A MEWA SaCon® és SaCon fix® rendszer rendelkezik EK műszaki típusvizsgálati tanúsítvánnyal és megfelel a robbanásveszélyes területen használt eszközökkel szemben támasztott követelményeknek.

A MEWA SaCon® biztonsági konténerek használatának rengeteg előnye van:

  • különösen ellenálló műanyagból készülnek,
  • légmentesen zárhatók, ezért üzemi tárolásra alkalmasak,
  • gördíthetők és egymásra helyezhetők, egyszóval könnyen mozgathatók és kezelhetők,
  • a MEWA SaCon® biztonsági konténert a berlini székhelyű Német Szövetségi Anyagvizsgáló és -kutató Intézet (BAM - Bundesanstalt für Materialforschung und -prüfung) engedélyezte az ADR (Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló európai megállapodás) előírásai alapján.

A MEWA SaCon® biztonsági konténerek az innovatív SaCon fix® zárórendszerrel kiegészítve pedig még nagyobb védelmet nyújtanak. A SaCon fix® lábpedáljának segítségével a konténerek fedele könnyen nyitható, terhelési súlya révén pedig automatikusan záródnak.

Tanácsadó

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest