gyakran keresett

  • Mewa törlőkendők
  • olajfelfogó szőnyegek
  • alkatrésztisztító berendezések
  • Mewa felmosófejek
az áttekintéshez

Tízezer termék a Mewa online áruházából: Megérkezett a Mewa 2021/22-es új munkavédelmi márkakatalógusa

2021. szeptember 10.
a vállalat
288 oldalon, mintegy tízezer termékkel megjelent a MEWA 2021/22-es munkavédelmi márkakatalógusa.

Megjelent a Mewa új munkavédelmi márkakatalógusa, amely 288 oldalon mintegy tízezer munkavégzéshez kapcsolódó terméket tartalmaz. Megtaláljuk benne a válogatott topmárkák aktuális kínálatát éppúgy, mint a munkavédelmi kesztyűk és biztonsági lábbelik területének legújabb innovációit. A teljes termékpaletta a buy4work.mewa.hu oldalon érhető el.

A Mewa márkakatalógusa megoldást nyújt a legkülönbözőbb munkahelyi körülmények között dolgozók biztonságára. A teljes kínálat a minősítéssel rendelkező munkavédelmi kesztyűktől és a biztonsági lábbeliktől át a szemet, a hallást, a fejet és légzést védő eszközökön át a bőrvédelmi és higiéniai eszközökig terjed.

A Mewa tíz százalék engedménnyel kínálja a szeptember 30-áig megrendelt olyan cikkeket, amelyek újonnan kerültek a katalógusba. Ilyen termék például az Albatros új védőkesztyűje, amely komfortos viselete, sportos kinézete és magas szintű védelmi funkciója miatt nemrég elnyerte a „German Innovation Award 21” innovációs díjat. Ugyancsak idén kerültek a szortimentbe a jól ismert Elten Wellmaxx sorozat aktuális modelljei. Ez egy olyan munkavédelmi cipő, amelynek a talpába erős rezgéscsillapító réteget építettek be.

Jelentősen bővült a bőrvédelmi fejezet: bekerültek a katalógusba az SC Johnson márka kézhigiéniás termékpalettájának árucikkei, például a „Touch Free” érintésmentes tárolóból igénybe vehető „InstantFoam® Complete” magas hatásfokú kézfertőtlenítő. A légutak megóvására szolgáló cikkek is szélesítik a portfóliót: ilyen termékek az orrot és a szájat eltakaró OP és FFP2 maszkok, valamint a 3M eldobható légzésvédelmi maszkjai.

A katalógusban található termékekre vonatkozó kérdésekre telefonon vagy e-mailben rövid időn belül és válaszolnak a Mewa jól képzett, hozzáértő munkatársai. Számos termékre kérhető nyomtatott vagy hímzett céges logó is. A megrendeléseket Magyarországon 2-3 munkanapon belül kiszállítják.


kép- és filmanyag


Sajtókapcsolat


Live PR

Náray Vilmos Telefon: +36 30 448 5215 naray@livepr.hu

Puskás Tivadar út 3. 2040 Budaörs


az áttekintéshez