gyakran keresett

  • Mewa törlőkendők
  • olajfelfogó szőnyegek
  • alkatrésztisztító berendezések
  • Mewa felmosófejek
az áttekintéshez

A Mewa megvásárolta biztonsági tárolóedényei gyártóját

2021. április 12.
a vállalat
A Mewa megvásárolta biztonsági edényei gyártóját, az RS Kunststoff GmbH-t (Fotó: Mewa)

Wiesbaden, 2021. április 12. – A Magyarországon elsősorban teljeskörű ipari törlőkendő-szolgáltatásairól ismert német Mewa Textil-Service nemrégiben megvásárolta az RS Kunststoff GmbH műanyag-feldolgozót, amely a Mewa csoport száz százalékos leányvállalata lett.

A két céget több mint húsz éve szoros üzleti kapcsolat köti össze: az RS Kunststoff állítja elő a Mewa szolgáltatási rendszerének egyik alapelemét képező SaCon® biztonsági tárolóedényeket, amelyekből Hanauban évente több mint 100.000 darabot gyártanak. A légmentesen záródó, gurítható konténerekben szállítják ki és ezekben is tárolják az üzemekben használt ipari törlőkendőket.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az RS Kunststoff megszerzésével nemcsak egy megbízható, régi üzleti partner, hanem a műanyag-ágazat egyik leginnovatívabb cége is a MEWA csoporthoz tartozik” – mondta Bernhard Niklewitz, a Mewa csoport igazgatóságának elnöke. A vállalatot továbbra is az eddigi ügyvezetők – Reinhard Schütz, Björn Roß és Ralf Roß – vezetik, és a tevékenység változatlan formában folyik majd tovább. A Mewa mind a 70 dolgozót átveszi.

„Vállalkozóként felelősséggel tartozunk a nálunk dolgozó emberekért, és a nemzetközi porondon tevékenykedő Mewa csoport keretében hosszú távon tudjuk számukra biztosítani munkahelyüket” – fejtette ki Reinhard Schütz ügyvezető.

A német Hessen tartományban található Hanauban működő RS Kunststoff elsősorban a fröccsöntési és formapréselési eljárásokkal készülő, innovatív, bonyolult műanyag eszközök gyártásának területén tevékenykedő vállalkozás.


Bernhard Niklewitz

a Mewa csoport igazgatóságának elnöke

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az RS Kunststoff megszerzésével nemcsak egy megbízható, régi üzleti partner, hanem a műanyag-ágazat egyik leginnovatívabb cége is a Mewa csoporthoz tartozik”


kép- és filmanyag


Sajtókapcsolat


Live PR

Náray Vilmos Telefon: +36 30 448 5215 naray@livepr.hu

Puskás Tivadar út 3. 2040 Budaörs


az áttekintéshez