gyakran keresett

  • Mewa törlőkendők
  • olajfelfogó szőnyegek
  • alkatrésztisztító berendezések
  • Mewa felmosófejek
az áttekintéshez

A Mewa MI-t használó applikációkba invesztál

2024. február 15.
a vállalat
Ruhapróba bárhol, néhány másodperc alatt. A Mewa ruházati méretvételre szolgáló alkalmazásba invesztál (Fotó: Mewa/Esenca)

– A textilszolgáltatásokat kínáló Mewa vállalatcsoport a jövőben jelentős szerepet szán a mesterséges intelligenciára támaszkodó folyamat-optimalizációnak és minőségellenőrzésnek. Ennek érdekében a cégcsoport nemrégiben megvásárolta a román Esenca Digital Workwear S.R.L. startup többségi részesedését. A vállalkozás arra szakosodott, hogy olyan mesterséges intelligenciával támogatott applikációt fejlesszen ki, amely képes méretet venni a megfelelő ruhadarabok kiválasztásához.

„Az a célunk, hogy a mesterséges intelligenciát segítségül hívva még egyszerűbbé és felhasználóbarátabbá tegyük ügyfélközpontú folyamatainkat és szolgáltatásainkat” – húzta alá Bernhard Niklewitz, a Mewa igazgatóságának elnöke.

Az Esencában szerzett többségi részesedéssel a textilszolgáltató vállalat bővíti portfólióját, és a digitális ügyfélszolgáltatások területén hosszú távon megbízható partnerre tesz szert. Az MI-re épülő technológia lehetővé teszi a Mewa és ügyfelei, valamint egyéb partnerei számára, hogy kényelmes, applikáció-vezérelt méretvételi eljárással segítse a megfelelő darabok kiválasztását a munka-, üzleti és védőruházatok, illetve a munkavédelmi cikkek területén. A helyszíni, személyes méretvételi procedúra a jövőben ennek következtében lényegesen rugalmasabban és hatékonyabban lesz lebonyolítható.

###Néhány másodperc alatt kiválasztható a megfelelő méret A digitális eljárást okostelefonnal vagy egy offline üzemmódban működő készülékkel is el lehet végezni. Meg kell adni néhány személyes méretadatot, a személy nemét, és szükség van telefonnal szemből és oldalról készített egészalakos fotókra. A mesterséges intelligencia támogatásával a képek alapján a rendszer kiszámolja a pontos testméreteket, amelyhez párosítják a Mewa mérettáblázatainak megfelelő értékeket. Magukat a fotókat nem kell tárolni, ezek csupán az egyes méretvételi pontok beazonosításához szükségesek. A szabványosított méretvételi eljárás több mint száz méretvételi ponttal dolgozik, és fél centiméternyi tűréspontossággal határozza meg az egyes értékeket. Mindössze harminc másodperc kell ahhoz, hogy a felhasználó megkapja az ajánlott méreteket minden egyes ruházati kollekcióhoz. Az Esenca által kifejlesztett szkennelési technológiát 2024-től kezdve fokozatosan integrálják az ügyfélrendszerekbe.


Bernhard Niklewitz

A Mewa igazgatóságának elnöke

„Az Esenca olyan partnerünk ezen az úton, amely az MI és a textilágazat területén egyaránt kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik. Emiatt vásároltunk üzletrészt a cégben.”


kép- és filmanyag


Sajtókapcsolat


Live PR

Náray Vilmos Telefon: +36 30 448 5215 naray@livepr.hu

Puskás Tivadar út 3. 2040 Budaörs


az áttekintéshez