gyakran keresett

  • Mewa törlőkendők
  • olajfelfogó szőnyegek
  • alkatrésztisztító berendezések
  • Mewa felmosófejek
az áttekintéshez

A Spessart textilfeliratozó cég a Mewa-csoport tagja lett

2024. március 7.
a vállalat
A Mewa-csoport új tagja: a Spessart textilfeliratozó cég.

A Mewa textilszolgáltató vállalat bővítette cégportfólióját: 2024. január 1-jével száz százalékos leányvállalatként a Mewa-csoport tagja lett a bajorországi Stockstadt am Main-i székhelyű Spessart textilfeliratozó cég.

A Spessart nevű, textíliák feliratozására specializálódott német vállalkozást 1946-ban alapították. Jelenleg mintegy száz dolgozót foglalkoztat, 2022-es árbevétele több mint ötmillió eurót (kb. 1,9 milliárd forint) tett ki. A vállalat három németországi termelőüzemmel rendelkezik: Alzenauban, Immenhausenben és Stockstadt am Mainban. Három telephelyén különböző típusú textíliák hímzésével és nyomásával foglalkozik. A két vállalatot sok évre visszanyúló partneri kapcsolat fűzi egymáshoz. A Mewa, amely számos országban teljes körű szolgáltatás keretében munkaruházatot is kínál ügyfeleinek, a ruhák hímzése és logózása területén régóta dolgozik együtt a Spessarttal.
A vállalat ügyvezetését Reiner Heinrichs, a Mewa munkaruházati üzletágának vezetője és Günes Yenen, a Mewa angliai leányvállalatának korábbi ügyvezetője veszik át. A zökkenőmentes átmenet érdekében Hans Dieter Bitroff, a Spessart ügyvezetője 2024-ben a vállalatnál marad. Számára a Mewa volt az első számú választás, amikor megoldást keresett a cég jövőjével kapcsolatban. „A Spessart operatív működése továbbra is független, az üzemek változatlan formában működnek tovább. Különösen kollégáimra való tekintettel örvendetes, hogy olyan partnerre találtam, amely osztja velünk a családi vállalkozások értékrendjét” – emeli ki Bitroff.


Bernhard Niklewitz

A Mewa igazgatóságának elnöke

„A Spessart és a Mewa kapcsolatát a kölcsönös bizalom és tisztelet jellemzi. A vállalat átvételével és a Mewa-csoportba történő integrálásával üzleti kapcsolatunk még intenzívebbé válik, és egyúttal megerősítjük értékteremtési láncunkat.”


kép- és filmanyag


Sajtókapcsolat


Live PR

Náray Vilmos Telefon: +36 30 448 5215 naray@livepr.hu

Puskás Tivadar út 3. 2040 Budaörs


az áttekintéshez