gyakran keresett

  • Mewa törlőkendők
  • olajfelfogó szőnyegek
  • alkatrésztisztító berendezések
  • Mewa felmosófejek
az áttekintéshez

Próbáld ki és vedd bérbe! A Mewa megosztás alapú törlőkendő-szolgáltatása a fenntarthatóságot is szolgálja

2021. december 7.
törlőkendők
Ha egy üzem úgy dönt, hogy szerződést köt a Mewa-val, három évre előre kalkulálhatja a törlőkendőkre fordított költségeit, és biztos lehet abban, hogy hozzájárult a környezetvédelem ügyéhez. (Fotók: Mewa)

Budapest, 2021. december 7. – A fenntarthatósági gondolat az egyik legfontosabb olyan eszmerendszer, amely meghatározza a felelős vállalatok működését és ma egyre inkább a fogyasztói gondolkodást is. A német MEWA cég teljes körű szolgáltatás keretében kínált törlőkendőrendszere teljes mértékben eleget tesz ezeknek a céloknak: a törlőkendőket többször fel lehet használni, azokat „megosztás” alapon, ökológiailag is kedvező rendszerben használják a vállalat ügyfelei. A szolgáltatást – elkötelezettség nélkül – ki is lehet próbálni.

A felelős vállalati magatartás és a fenntarthatóság hagyományosan központi szerepet játszik a Mewa működésében. A többször felhasználható ipari törlőkendőkre épülő szolgáltatás és az erőforrásokat kímélő folyamatok a cég megalapításától kezdve jelen vannak a vállalat működésében és tökéletesen megfelelnek ennek a filozófiának. Az ügyfelek ki is próbálhatják a törlőkendő-szolgáltatást: két hónapig – a Mewa szakembereinek tanácsadásával együtt – alaposan kitesztelhetik a teljes folyamatot.

A törlőkendők öko-mérlege több okból is pozitív. A textíliából készült, többször felhasználható tisztítókendők hatékonysága 35 százalékkal kedvezőbb, mint az eldobható anyagoké. A többféle vastagságú szálakból szőtt kendőtípusok közül a felhasználók igényeik szerint választhatják ki a legmegfelelőbbet a különböző érdességű és szennyezettségű felületek tisztításához. És persze különösen kényelmes az ügyfeleknek, hogy a Mewa közvetlenül az üzembe szállítja a friss, illetve összegyűjti és elviszi az elhasznált, piszkos törlőkendőket.

A két hónapig tartó tesztidőszakban a Mewa tanácsadója ellátogat a törlőkendőket használó üzembe, ahol a felhasználókkal közösen meg tudják beszélni a gyakorlati kérdéseket, és kicserélik tapasztalataikat. Ha a szolgáltatás mégsem illeszkedik az üzemi folyamatokhoz, a cég egyszerűen visszaléphet a szerződéstől. Ha viszont elégedettek, a szerződést meg lehet hosszabbítani.

Húsz országban immár több mint 2,7 millió ember használja a legkülönbözőbb ágazatokban a Mewa ipari törlőkendőit, amelyek azt a kényelmet nyújtják, hogy szükség esetén mindig a rendelkezésükre áll egy tiszta, a célnak legjobban megfelelő, sokoldalúan használható törlőkendő. Ezeket a tisztítás végeztével nem kell eldobni, többször bevethetők. Az ügyfélnek nem kell a beszerzésükkel, az anyagnak megfelelő mosásukkal, szárításukkal, cseréjükkel, raktározásukkal törődnie.

A Mewa törlőkendői a vállalat saját szövőüzemében készülnek Németországban. Egy-egy kendő – mosás után – ötvenszer használható újra. A cég mosó- és szárítóberendezéseit, valamint szennyvízkezelési eljárásait a környezetvédelem jegyében, innovatív módszerekkel fejlesztették ki. Ezek lényege: a folyamatok során a lehető legkevesebb vizet, mosószert és energiát használnak el, és lehetőleg a helyi beszállítókra támaszkodnak.

Ha egy üzem úgy dönt, hogy szerződést köt a Mewa-val, három évre előre kalkulálhatja a törlőkendőkre fordított költségeit, és biztos lehet abban, hogy hozzájárult a környezetvédelem ügyéhez.


kép- és filmanyag


Sajtókapcsolat


Live PR

Náray Vilmos Telefon: +36 30 448 5215 naray@livepr.hu

Puskás Tivadar út 3. 2040 Budaörs


az áttekintéshez